hokager Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 Ostatnio sobie strzelałem w płytę cd wystrzelałem około 200 kulek i po chwili broń przestała strzelać myślałem ze baterią się rozładowała ale ją nie dawno ładowałem parę dni temu,więc załadowałem ją jeszcze raz i lipa nie reaguje nie strzela nic nul !! Proszę o pomoc to jest ten Ak47s Replika zakupiona w sierpniu tego roku Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 (edited) zwarcie? Spróbuj zdjąć chwyt pistoletowy, odkręcić silnik od gb (o ile jest standardowy i się da) podłącz batkę i zobacz, czy "zaskoczy" Edit: gb ponoć standardowy. Tak więc zrób to, co pisałem. takim małym offtopem dodam, że trzeba było kupić np. cm028. I naucz się nazywać tematy. Edited November 16, 2010 by t0m3k Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted November 16, 2010 Author Report Share Posted November 16, 2010 Tylko żeby mi gwarancji nie zjechali A cm.028 nie było a ta kolba się trzyma już długi czas problemów z nią nie miałem Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted November 16, 2010 Author Report Share Posted November 16, 2010 wiesz jak założyć rękojeść bo mam problemy Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted November 16, 2010 Author Report Share Posted November 16, 2010 Nadal nie działa proszę o pomoc a i rękojeść nie chce dojść do końca proszę o pomoc Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted November 16, 2010 Author Report Share Posted November 16, 2010 Proszę o pomoc rękojeść mi nie chce wejść do środka Quote Link to post Share on other sites
Roni92 Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 kable ułóż odpowiednio w w takim rowku powinny być, też to miałem. A jeśli ostatnio rof ci spadł to mogą być styki chyba Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted November 16, 2010 Author Report Share Posted November 16, 2010 kable ułóż odpowiednio w w takim rowku powinny być, też to miałem. A jeśli ostatnio rof ci spadł to mogą być styki chyba Roni bardzo dziękuję za twoją pomoc replikę wysyłam do serwisu bo ma jeszcze gwarancję , nic mi się nie chce tam grzebać bo jeszcze nie uznają. Dzięki wszystkim za pomoc Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts