Adam-m Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Znalazłem TAKIE Coś. I jest sprawa. Jak w sposób pewny(i tani!) zamontować to w moim AK74?(ASK201) Quote Link to post Share on other sites
Akkenoth Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 (edited) Ale pewnie tak, żeby to jeszcze wyglądało? To na izolkę przyklej. :hahaha: Przyjrzyj się jeszcze raz kałaszowi, jeszcze raz rączce i uświadom sobie, że tak naprawdę nie chcesz tych elementów łączyć. A jak już koniecznie musisz, to wymiana frontu na jakiś 'tactical'... Ot, http://azteko.pl/chwyt-przedni-okladzina-ak-ris-jg-p-286.html http://azteko.pl/chwyt-przedni-okladzina-ak-ris-p-46.html Fuu, ale jak kto lubi... Edited November 18, 2010 by Akkenoth Quote Link to post Share on other sites
Adam-m Posted November 18, 2010 Author Report Share Posted November 18, 2010 (edited) Fajnie by było jakby te okładziny były dostępne. Edited November 18, 2010 by Adam-m Quote Link to post Share on other sites
Kudłaty Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Tak trudno poszukać w innym sklepie? Albo na Allegro: Chwyt przedni AK z RIS. I najprawdopodobniej bez lekkich przeróbek, typu skrawanie się nie obejdzie. Ewentualnie możesz delikatnie zeszlifować na płasko spód oryginalnego chwytu i przykręcić pojedyńczą szynę, np. taką. Kwestie wizualne pomijam. Quote Link to post Share on other sites
Adam-m Posted November 19, 2010 Author Report Share Posted November 19, 2010 Aha. To ja chyba poczekam i kupię sobie TO Dało by się podpiąć? PS: Jeśli tak narzekacie na wizualność, to znajdźcie jakiś dwójnóg do AK, w podobnej cenie.(nie musi być pod RIS) PPS:Jaka jest różnica pomiędzy AK74, a AK47? Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Fajnie by było jakby te okładziny były dostępne. No jakby nie patrzył to i jedne i drugie dostępne :icon_rolleyes: Quote Link to post Share on other sites
Adam-m Posted November 19, 2010 Author Report Share Posted November 19, 2010 Tak, ale na to moje nawet kasy nie mam, wiec stawiam, że jak zdobędę te pieniądze, to już będzie dostępne :) Quote Link to post Share on other sites
Akkenoth Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Dwójnóg do kałasza? A poszukać nie łaska? Widziałem w komisie dwójnóg 'obcęgowy' (czy jak to się nazywa) na lufę, można też kombinować z bipodem od RPK. Btw. po co? A różnica pomiędzy 74 a 47 to po pierwsze oznaczenie, po drugie rok wynalezienia, po trzecie kaliber, dalej jeszcze urządzenie wylotowe i zmiany kosmetyczne... Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Tak, ale na to moje nawet kasy nie mam, wiec stawiam, że jak zdobędę te pieniądze, to już będzie dostępne :) Mówię o tych które dał Akkenoth. Quote Link to post Share on other sites
Adam-m Posted November 19, 2010 Author Report Share Posted November 19, 2010 Oj...przepraszam. Spojrzałem na "stan magazynowy" no i widzę, że puste. A jednak dostępne . Przepraszam za kłopot. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts