Milski Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Witam chcę zacząć swoją przygodę z ASG, zacząłem jeden temat odnośnie tego ale widzę że trzeba trochę dołożyć funduszy i znalazłem taką replikę http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_45&products_id=3061&name=Classic_Army_-_M15A4_Carbine_-_Sportline Chciałbym znać opinie osób które mają tą replikę i jak ona się sprawuje, jaką baterie kupić itp. Quote Link to post Share on other sites
Rosti Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Z tego co wiem to wersje Sportline trzeba omijać szerokim łukiem:) Quote Link to post Share on other sites
matek777 Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Szczerze..? To bubel... CA powinno sie wstydzic tej repliki. PO: 1: Slaby zasieg i celnosc 2: Badziewne spasowanie czesci 3: Plastik ! 4: Po 4 plastik i po 5 tez plastik ! Za ta cene mozna miec fajna replike np na taiwangun.pl przed wszystkim z metal korpusem, wiec szukaj czegos od JG lub czegos lepszego, tego szczerze nie polecam... Quote Link to post Share on other sites
Milski Posted November 19, 2010 Author Report Share Posted November 19, 2010 Mhm no dobra JG a APS? bo zauważyłem kilka replik które mógłbym kupić(seria m4 bo seria ak47(kałachy) jakoś mi nie przypadło do gustu) Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 O APS jest recenzja na wmasg, czy tam testy o masz, poszukałem za ciebie: http://wmasg.pl/pl/armoury/show/79130 To zależy czy chcesz EBB czy nie. Jeśli nie to bierz JG, a jeśli chcesz BlowBacka to bierz APS Quote Link to post Share on other sites
stalker51 Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Aps też nie jest jakąś genialną firmą, szczerze mówiąc to kiepskiej jakości chinole które zaistniały tylko dla tego, że mają system EBB (który i tak jest do kitu) Bierz cymę 0.28 albo jakąś emkę od Dboyi lub JG i będzie cacy ;) Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 (edited) A ak od cymy i seria rk od boyi'a? Tak wogle CA stworzyło sportline'y wiedząc, że to gówno, celowo sprzedając gówno jako odpowiedź na zalew rynku tanimi replikami. Bo fajnie jest mieć logo CA. I specjalnie zrobili replikę o kiepskich parametrach, jako by wyszła tania. O wiele lepiej kupić jakiegoś chińczyka (cyma, jg, boyi, po części aps). aha, trza pamiętać, że za dobrą ładowarkę i batkę trza dopłacić 200zł. EDIT: wyprzedzony ;) Edited November 19, 2010 by t0m3k Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 CA na lans, a CM, JG itp. na osiągi :) Quote Link to post Share on other sites
Milski Posted November 19, 2010 Author Report Share Posted November 19, 2010 http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/asr101_full_metal_ebb_aps-2178.html a ta? a firma G&G? Quote Link to post Share on other sites
Brenten Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 G&G jest niezła, unikać trzeba tylko linii Combat Machine. Quote Link to post Share on other sites
Milski Posted November 20, 2010 Author Report Share Posted November 20, 2010 A jeszcze taka firma JG bo chodzę po necie i widzę że też są M4 tej firmy za mniej więcej 550zł? Quote Link to post Share on other sites
majster988 Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Za tą cenę jest dobra. Quote Link to post Share on other sites
Milski Posted November 20, 2010 Author Report Share Posted November 20, 2010 (edited) Czyli tak: Replika M4 do 550zł to najlepsze by było JG albo G&G a ASP i CA to raczej się omijać szerokim łukiem i jeszcze czytałem że BOYI/DBOYS to polecana firma a co wy na to? Edited November 20, 2010 by Mila94 Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 do 6 stówek najlepsze repliki to kałachy cymy i g36 jg. NAJLEPSZE. Ale jeśli jesteś uparty na jakieś m4, to też coś znajdziesz. Tyle, że osiągi będą gorsze niż w tańszej cymce czy jg. Quote Link to post Share on other sites
majster988 Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 O Dżizas... Do 550 to tylko JG, G&G i CA są lepsze, ale ceny od 1000 w górę, te tańsze to zwykły shit. APS omijać, bo nie ma to sensu. BOYI jest podobnej klasy co JG. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts