czarek112 Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Czy firma Producent: CyberGun jest dobra? ile to 360 fps,czy to dużo? Wykonanie: METAL + ABS dobra wykonanie broni? Co to HOP-UP: Regulowany? akumulator 8,4V 1100mAh z ładowarką czy to dużo trzyma?,dobry jest akumulator? Proszę o szybkie odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Mori Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 1. Twoja pisac polski, bo moja slabo rozumiec. 2. Na zadanie przez Ciebie pytania znajdziesz odpowiedzi na forum - wystarczy poszukać. Quote Link to post Share on other sites
czarek112 Posted November 20, 2010 Author Report Share Posted November 20, 2010 nie po to zadałem pytanie żeby szukać Quote Link to post Share on other sites
Mori Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 nie po to zadałem pytanie żeby szukać No to masz odpowiedź: Ad. 3 Forum jest z założenia bazą wiedzy, a nie ludzkim systemem wyszukiwawczym. Nic co można znaleźć przy pomocy wyszukiwarki nie ma prawa angażować czasu i wysiłku innych użytkowników. Wliczają się w to również sprawy związane z absolutnymi podstawami naszego hobby, które nabywamy poprzez lekturę artykułów i forum. Więcej tutaj: http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/27970-zasady-formuowania-postow-na-forum-zielonych/ Quote Link to post Share on other sites
KaziK Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Jeżeli nie chcesz szukać to chyba pomyliłeś fora, bo tu się szuka. Rozumiesz?:) Quote Link to post Share on other sites
Roni92 Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Hahaha, co za koleś, ty piszesz po angielsku i wrzucasz tu tłumaczenie z google translate? Bo mam takie wrażenie :> Quote Link to post Share on other sites
czarek112 Posted November 20, 2010 Author Report Share Posted November 20, 2010 Nie raczej nie nie znam się^^ Quote Link to post Share on other sites
Ray~ Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Po nicku wynika, że masz 12 lat i nie umiesz nawet jeszcze dobrze korzystać z internetu. Na forum najpierw szukasz, a jak tego nie ma to dopiero zadajesz pytanie. Masz tu odpowiedzi na swoje pytania: http://wmasg.pl/pl/dictionary . Quote Link to post Share on other sites
czarek112 Posted November 20, 2010 Author Report Share Posted November 20, 2010 Kpisz sobie? Quote Link to post Share on other sites
majster988 Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Nie, on o drogę pyta. Quote Link to post Share on other sites
Zelber Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 (edited) Edited November 20, 2010 by Zelber Quote Link to post Share on other sites
Angelo Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Foka , Zamknij to proszę , bo defacto , Grom dał mu już odpowiedzi, a tu sie taki spam troche zrobił . I "czarku112" następnym razem, zamiast pisać to co myślisz , pomyśl nad tym co napiszesz :) Pozdro, Angelo Quote Link to post Share on other sites
yroli Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Czaro który to już twój temat dzisiaj? Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Po nicku wynika, że masz 12 lat i nie umiesz nawet jeszcze dobrze korzystać z internetu. Na forum najpierw szukasz, a jak tego nie ma to dopiero zadajesz pytanie. Masz tu odpowiedzi na swoje pytania: http://wmasg.pl/pl/dictionary . On nie ma 12 lat, tylko 112... Quote Link to post Share on other sites
Ray~ Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Wybacz. Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Mi się wydaję, że to marna prowokacja... Quote Link to post Share on other sites
Noxagon Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Co ty ?! To pewnie Foka prowokuję użytkowników , bo ma dzień wolny i nudzi mu się w chacie ! Kolega jest bardzo zwięzły po prostu i trochę leniwy , co się dziwić , sam gdybyś miał na karku 112 lat to też nie chciało by się pisać obszernych wypowiedzi :P Quote Link to post Share on other sites
Mefisto94 Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Taak, wszyscy kochamy gdy na forum pojawia się niczym błyszczący rycerz na wypucowanym koniu ( niepotrzebne skreślić ) jakiś 112 lub 111 letni troll któremu bardzo, ale to bardzo podoba się rola błazna. Do dziś trzymam w pamięci pomysł o ninja w asg który "Odnajdzie swoją własną ścieżke w airsofcie... będzie się czołgał, skradał, wypatrywał. Będzie wchodził na drzewa, przeskakiwał przez przeszkody. Zabijał gumowym nożem i plasitikiem elektrykiem. Następnie założy własny ninja-team, a potem zdobędzie caaały świat." LOL Quote Link to post Share on other sites
Noxagon Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Yhy gumowy ninja to był hit na hitem , do tej pory trzymam screen tego posta gdzieś na kompie , ech to były czasy. Quote Link to post Share on other sites
Przypadek Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Yhy gumowy ninja to był hit na hitem , do tej pory trzymam screen tego posta gdzieś na kompie , ech to były czasy. Jesli mozesz to podrzuc mi go prosze na maila ;) j.leszczynski@o2.pl Tez chce sie pośmiac Quote Link to post Share on other sites
karolus20 Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 1. Cybergun to firma najczęściej sprzedająca repliki różnych producentów chińskich, różnią się one tym że cybergun może wykorzystywać oryginalne oznaczenia z broni ostrej, a zwykli producenci chińscy np. Cyma, JG, BOYI nie. 2.360 fps to dość standardowa prędkość wylotowa, jednak w niektórych środowiskach to dużo, a w niektórych mało, jednak dla osoby początkującej jest na styk. 3.ABS+Metal jest napisane w praktycznie każdym opisie replik, nawet w tych których wykonanie z metalu ogranicza się do sprężyny i śrubek. 4.Hop-Up to system który podkręca kulkę, w przypadku regulowanego systemu Hop-Up możesz regulować go tak aby cięższe kulki były mocniej podkręcane przez co, strzelasz celniej i dalej, możesz również wyłączyć Hop-Up żeby nie podkręcał lekkich kulek. 5.Akumulator jest średniawy, a "ładowarka" to zwykły prosty prostownik do ładowania, często takie ładowarki drastycznie zmniejszają żywotność akumulatora. Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 na ch. mu odpowiadasz, zaraz będzie zakładał topicki jak wiązać buty taktyczne chce - poszuka eh, co za leń Quote Link to post Share on other sites
Angelo Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Ja też proszę o wysłanie tego Gumowego Ninji na Maila . :D michal-szroda@o2.pl Ale Czarusiowi smutno chyba jest bo nic nie pisze . : [ Quote Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Nie śmiejcie się. Pomysł o ninja w ASG tak wrył mi się w pamięć, że raz śniło mi się jak takowy mnie pojechał. Do teraz się zastanawiam jak on mnie wtedy zaszedł ;) Quote Link to post Share on other sites
Ray~ Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 I ja, i ja chcieć ninja na mail. grom.usp@gmail.com Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts