Imil Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 (edited) Witam. Zobaczyłem te okulary nie są one drogie bo w przeliczeniu na nasze polskie złote wyjdzie jakieś 50zł, ale teraz czy ktoś może się o nich coś wypowiedziec, jeżeli niezbyt pochlebnie to prosiłbym o podanie swego typu lepszych okularów, będą one wykorzystywane w zielonej taktyce bo do czarnej mam Bolle x800, ale ewentualnie jakies okularki do zielonej, które by wytrzymały jak najwięcej cena myślę ze do około 50 zł max 60-70 ale wolałbym się trzymać dolnego pułapu. Dziekuję i serdecznie pozdrawiam. Edited November 20, 2010 by Imil Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 1. Za taką cenę kupisz sobie sprawdzone Uvexy, o których przeczytasz na forum. 2. Naucz się używać znaków interpunkcyjnych. Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 Trochę lat minęło, ale bez sensu otwierać nowy temat ;). Kobieta upodobała sobie takie okularki: http://gunfire.pl/product-pol-1152209094-Okulary-Industrial-Male-by-Wiley-X-przezroczyste.html Używa ktoś może takich? Testował je? Jak wrażenia? Do wyboru są jeszcze najzwyklejsze uvexy. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 Mam takie: http://gunfire.pl/product-pol-1152209088-Okulary-Platinum-Male-by-Wiley-X-zolte.html Wykonanie bardzo pozytywne, generalnie trzymają poziom. Chciałbyś coś konkretnego wiedzieć? Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 Dostałeś w nie kiedyś kulczeką? Jak bardzo parują? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 "Postrzał" się jeszcze nie zdarzył, więc nie jestem w stanie powiedzieć jak się wizjer zachowuje po trafieniu. Niemniej jednak, myślę że będzie ok. Co do parowania to chyba nie będę najlepszym przykładem - mnie potrafi WSZYSTKO zaparować, włącznie z Bolle X800 :teeth: Natomiast muszę przyznać, że w UVEXach (X-one i I-VO) było znacznie, znacznie gorzej. Na razie te Remingtony dają jako tako radę pod tym względem :) Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts