Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

MODY do ghost recon 1

Recommended Posts

Witam szukam moda do ghost recon 1 (tak, tej starej ale poczciwej gry).

Ściągnąłem Centcom_Mod z zainstalowałem patche i nic nie wiem czy włożyłem go nie tam gdzie powinienem ghost recon\mods ale nci się nie zmieniło. Ponoć dodaje on jakieś nowe mapy ale u mnie nic nei ma nowego :(

Jeśli możecie to pomóżcie no i piszcie jakie wy używacie.

Niestety teraz jak odpalam grę pokazuje się czarny ekran i nawet intro się nie ładuje tylko od razu wywala mnie do windowsa :(. Pokazuje się tylko informacja że wystąpił problem z aplikacją. Czy ktoś wie jak to naprawić?

Ghost recon'a mam oryginalnego

Edited by adam1981

Niestety teraz jak odpalam grę pokazuje się czarny ekran i nawet intro się nie ładuje tylko od razu wywala mnie do windowsa :(. Pokazuje się tylko informacja że wystąpił problem z aplikacją. Czy ktoś wie jak to naprawić?

Ghost recon'a mam oryginalnego

Po usunięciu moda gra śmiga jak wcześniej. (nie mogłem już edytować postu)

Edited by adam1981

Ja mam Centcom i w teorii wszystko robisz dobrze. Oczywiście zdajesz sobie sprawę, że Centcom wymaga posiadania dodatków Desert Siege i Island Thunder. Masz zainstalowane oba? Ewentualnie winne mogą być uszkodzone pliki moda. Ja pobierałem z tej strony: http://www.ghostrecon.net/files2/index.php?act=view&id=538.

EDIT:

Od siebie polecam Year of the Monkey ( http://www.ghostrecon.net/files2/index.php?act=view&id=298 ) rozgrywające się w wietnamskich klimatach (baaardzo miodne i klimatyczne) i Bravo 2-5 ( http://www.ghostrecon.net/files2/index.php?act=view&id=799 ). Co prawda, pierwsza misja może zniesmaczyć, ale później już jest tylko coraz lepiej. Gorsze niż Centcom, ale ten to już szczyt tego, co można wycisnąć ze starego GR. Oczywiście, ciekawym doświadczeniem jest przejście trzech podstawowych kampanii ubarwionych rozszerzeniami z np. takiego właśnie Centcom (jest przewidziany do współpracy też z innymi modami np. YOTM).

Edited by $limak

[...] ale ten to już szczyt tego, co można wycisnąć ze starego GR.

Nie zgadzam się. Moim zdaniem najlepszy mod do GR to Heroes Unleashed. Oprócz licznych porządnych modyfikacji i mnóstwa broni (co mi akurat do końca nie odpowiada) znacznie poprawia AI przeciwnika, który nie jest już tak nadludzko celny jak na poziomie elite. Za to w odpowiednich momentach robi użytek z granatów, granatników i AT. Ciężko mi teraz grać w podstawową wersję gry (tzn. GR+DS+IT). Obojętnie czy w single, czy w multi. A propos multi. Znajdą się jacyś chętni do gry? Moja ekipa uzupełnia braki ASG właśnie w Ghost Recon. Czasem brakuje 2-3 osób.

Nie zgadzam się. Moim zdaniem najlepszy mod do GR to Heroes Unleashed (...) A propos multi. Znajdą się jacyś chętni do gry? Moja ekipa uzupełnia braki ASG właśnie w Ghost Recon. Czasem brakuje 2-3 osób.

Przyznaje się bez bicia, HU nie widziałem na oczy, ale przekonałeś mnie i spróbuje w przyszłym tygodniu. Co do multi, to nie mam doświadczenia w graniu w GR przez z neta, ale myślę, że byłbym chętny do wspólnej zabawy.

Witam,

My czasami pogrywamy w Ghosta (przeważnie 3 osoby) z dodatkiem HU (rewelacja :). Są momenty kiedy przyłączają się do Nas koledzy wyjadacze CSa (wtedy tryb gry humberger hill rządzi), ale szybko odpadają... brak skakania, gra za trudna etc, Dlatego z wielką chęcią przyłączylibyśmy się do wspólnej rozgrywki sieciowej.

Wystarczy podać namiary... albo ja stworzę serwer (stałe IP), zgramy się w czasie i będzie wsio.

Pozdrawiam