stalker51 Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Witam przymierzam się do kupna pewnej emki a mianowicie Takiego czegoś Co powiecie o wykonaniu i parametrach? Z tego co widać na pierwszy rzut oka wygląd zewnętrzny nie pozostawia wiele do życzenia, niestety nie bardzo wiem co kryje się w środku. Czekam na opinie. P.S. Jak podobny temat był to przepraszam, z opcji szukaj korzystałem. Quote Link to post Share on other sites
stalker51 Posted November 23, 2010 Author Report Share Posted November 23, 2010 I co nikt nie ma tej emki i nikt nie miał z nią styczności? Quote Link to post Share on other sites
stalker51 Posted November 29, 2010 Author Report Share Posted November 29, 2010 Dla moderacji, do zamknięcia. Dowiedziałem się już wszystkiego co chciałem wiedzieć. Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 No to opisz na tutaj na forum, czy warto czy nie. Może się komuś przyda. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts