pony666 Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 Jak w temacie, chodzi mi bardziej o markę i wyższość replik 1 firmy nad 2, skupiając się przy tym w szczególności na modelach M4 etc. Quote Link to post Share on other sites
Kiekos Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 Z tego co czytałem, KWA charakteryzuje się najlepsiejszością w stocku (działanie, kultura, itd.) ;) Wykonanie bez wątpienia stoi na wysokim poziomie u G&P. Co do KA się nie wypowiem, wolę nie wprowadzać w błąd :P Quote Link to post Share on other sites
matheews Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 dołączam się do postu użytkownika pony666 Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Przy tak zadanym pytaniu: G&P, "bo tak"! Panowie, podajcie jakieś kryteria którymi chcecie się kierować-wygląd zewnętrzny? Oznaczenia ostrej? Tuning? Osiągi w stocku? Quote Link to post Share on other sites
matheews Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Podobno najlepiej wykonana zewnątrz jest G&P tak? na tym mi zależy przede wszystkim. KWA kusi dobrą ceną. Kurcze muszę podjechać do jakiegoś sklepu i pomacać sobie coś ;). Quote Link to post Share on other sites
Company Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Mam KWA , miałem KA i powiem tak , jeżeli zależy ci na osiągach i tuningu nie dużymi nakładami pieniędzy to wybierz KWA ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts