Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam, kupilem sobie dopiero co uzywanego Rugera mk1 no i mam pewien problem niby wszystko mialo byc ok ale przy wyjetym magazynku na gorze ten taki jakby gwozdz w ktory mechanizm uderza zeby wyrzucic kulke jest wcisniety do srodka, przez co pociagniecie za spust nic nie daje... macie jakis pomysl co moglo sie stac? jakas sprezyna? jeszcze dzisiaj sprobuje go rozebrac i zobaczyc.. macie jakis rysunek czy cos jak to ma wygladac w srodku bo chyba tam czegos brakuje skoro nie odbija..

• 2 weeks later...

Zapytam odrazu tu zeby nie zakladac nowego tematu.. juz magazynek mam wymieniony na nowy.. jest szczelny i jest wszystko ok.. tylko ze mam taki problem:

Laduje magazynek normalnie gazem i raz wystrzeli wszystkie 17kulek i ma w sobie jeszcze gaz a raz 5 kulek i koniec.. co sie moze dziac? ostatnio tylko jest tak ze wystrzeli gora 7 i koniec gazu..

Wlasnie problem jest w tym ze w domu tak robi

Moze byc to problem z gazem? bo zostalo go okolo 1/4

Czytalem gdzies ze jak sie do HU dostanie silikon to tez cos sie robi. Moze to tego wina? bo byc moze sie dostalo troche..

Wie ktos jak sie HU rozkreca w rugerze?

Edited by asmorod