SlayerASG Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Jak w temacie, chciałbym nabyć metalowe magazynki Mid-Cap od AK47, które pasowałyby do tej repliki, bo niestety wiem, że z dopasowaniem są problemy. Quote Link to post Share on other sites
Paulina Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Pasują od Boyia, dupa z SRC, Przynajmniej u znajomego tak jest :) Quote Link to post Share on other sites
SlayerASG Posted December 15, 2010 Author Report Share Posted December 15, 2010 A jak pracują mu te midy, nie ma zacinek, nie ma pustych strzałów? Teraz będę miał LiPo 11.1V 20C, mosfet i okablowanie sylikonowe, więc nie trudno się domyślić, że ROF ostro skoczy do góry i bardzo chciałbym uniknąć sytuacji kiedy magazynek nie nadąża z podawaniem kulek :P Quote Link to post Share on other sites
Przypadek Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Załóż opoźniacz popychacza i tyle. Kosz jakies 10 zlotych i poda wszystkie kulki- ale niestety wiąże się to z otwarciem GB. Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 (edited) Jeżeli posiadasz stokowe zębatki z cymy to opóźniacza nie założysz bo zębatka tłokowa ma za gruby wystający "dzyndzel" do współpracy z prowadnicą dyszy. Ogólnie nie musisz w GB nic grzebać . Używam midy firmy Mag i przy rofie 22 spokojnie podają ale tylko G&G i Guardera na P&J są problemy.Magi maja trochę luzy i trzeba było je podklejać aby w body siedziały stabilnie ale i bez podklejania nie ma problemów. Proponuje Ci kupić metalowe magi z Cymy które będą wkrótce dostępne na Taiwanie w dobrej cenie co prawda do 47 ale w 74 jak dla mnie są do przyjęcia. Edited December 15, 2010 by Snipernr1 Quote Link to post Share on other sites
SlayerASG Posted December 15, 2010 Author Report Share Posted December 15, 2010 najwyżej zwrócę się do krakmanów z prośbą sprawdzenia czy te magi z cymy będą pasować, nie mniej jednak jeśli macie jeszcze jakieś uwagi, porady to piszcie dalej w tym temacie. Quote Link to post Share on other sites
Paulina Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 magi z cymy będą pasować do cymy. Inna sprawa, że 74 z magami od zwykłego AK dziwnie wygląda. Quote Link to post Share on other sites
SlayerASG Posted December 15, 2010 Author Report Share Posted December 15, 2010 Co kto lubi :D Mi się nawet podoba ten metalowy od specnaza, tyle że jest za krótki :P Quote Link to post Share on other sites
Paulina Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 tak, metalowe są najładniejsze (choć karmelkowe mają taki kolor, że aż chce się je jeść!), ale wtedy, gdy używa się ich do AKM! :) Quote Link to post Share on other sites
SlayerASG Posted December 15, 2010 Author Report Share Posted December 15, 2010 ja tam wybredny nie jestem, nie muszę mieć 100% ak74, zależy mi na wytrzymałości, a wiem, że te plastikowe lubią się łamać, mi się to już przydarzyło, ostatnio zaś to samo spotkało mojego kolegę. Mój ak niedługo będzie ubrany w śliczne malowanie, więc i magazynki się w tym jakoś zgubią :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts