facek20 Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 Witam nayłem wczoraj Socom Gear - 1911 Desert Combat Elite i on ma wkręcony do lufy Przejściówka do montażu tłumika - 14mm CCW i mam pytanie jak go wykręić bo boje sie zerwać gwint a nie wiem czy by go wykręcic to musze w lewo czy prawo wykręcać Quote Link to post Share on other sites
Kiekos Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 (edited) Kręć odwrotnie, niż gdybyś normalnie wykręcał :happy: Edited December 16, 2010 by Kiekos Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 Skąd taka pewność? CCW to gwint łączący tłumik z przejściówką. Skąd wiesz jaki jest gwint łączący replikę z przejściówkę? Wymontuj lufę zewnętrzną, popsikaj to badziewie (łaczenie) WD40 lub innym penetratorem i popróbuj w obie strony byle z wyczuciem. Quote Link to post Share on other sites
Kiekos Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 Hmm, pewnie dlatego, że jest lewoskrętny? Nie spotkałem się z 1911 z prawoskrętnym... Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 Pytałem serio, nie złośliwie. Dzięki za info ;] Quote Link to post Share on other sites
Kiekos Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 (edited) No spoko, spoko :icon_smile: Wiem, że to nie było złośliwe :icon_biggrin: Chociaż wiesz co, zwątpiłem teraz :icon_neutral: Spojrzałem do swojego 1911 i nie jestem pewien, a o ile mnie oczy nie mylą na zdjęciu przejściówki jest prawoskrętny :icon_eek2: Weź sprawdź w obie strony jak to mówi dexterkrak :icon_biggrin: Edited December 16, 2010 by Kiekos Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts