rat_med Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Witam wszystkich planuję zakup headseta typu bowman i zastanawiałem się nad firmą a konkretnie dwoma Cavalvy i Z-Tactical może ktoś doradzić który będzie lepszy mniej awaryjny (może jakaś inna firma) będę bardzo wdzięczny za wszelkie sugestie pozdrawaim Quote Link to post Share on other sites
lup Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Obie firmy to loteria jakości i kwestii czy coś działa czy nie. Niektórzy twierdzą, że Z-tactical ma lepszą kontrolę jakości, ale nie wiem na jakiej podstawie to wnoszą, bo z kolei na arnim panuje opinia, że i tak wszystko powstaje w fabryce Element-a. Zakup w PL daje możliwość reklamacji ale też jest droższy. Zakup w HK jest tańszy, ale z racji kosztów wysyłki w zasadzie nie masz możliwości reklamacji "jak by co". Quote Link to post Share on other sites
Ijet Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Ja ze swoim bowmanem CAVALVY miałem masę problemów - od kabli do PTT, niby "lepszy Chińczyk", a jednak to samo co inne produkty bez "własnej" marki. Z nowymi trendami spod znaku Z tactical a'la "military jack" się nie stykałem. Quote Link to post Share on other sites
Then Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Mogą być robione w tej samej fabryce (to baaardzo prawdopodobne nawet), ale nie przeszkadza to, żeby różne firmy miały różną kontrolę jakości rzeczy wyjeżdżających z tej fabryki, stąd cena może być wyższa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts