Glock19 Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 (edited) Słuchaj cie jeden z was polecił mi ten karabinek http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/sr4a1_carbine_src_gen_iii-2144.html teraz mam problem bo nie wiem jaki mam kupić do tego akumulator oraz jaką ładowarkę do akumulatora. Mówiąc krótko jestem zielony do sześcianu!!!!!!!!!!!! :sad: Błągam pomóżcie! :sciana: Ważne żeby był ten zestawik tani. I od krakmanów!!!!! Edited December 19, 2010 by Glock19 Quote Link to post Share on other sites
Glock19 Posted December 19, 2010 Author Report Share Posted December 19, 2010 DOBRA JAKOŚ SE SAM PORADZĘ TEMAT MOŻNA ZAMKNĄĆ! Quote Link to post Share on other sites
Paulina Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 nieładnie, że nikt w ciągu pół godziny nie odpowiedział... :happy: 9,6V będzie dobry ^^ Quote Link to post Share on other sites
Glock19 Posted December 19, 2010 Author Report Share Posted December 19, 2010 1.Tak nie ładnie :icon_biggrin: 2.Dzięki bardzo! Ale jakiego typu? Stick, mini? I jaką ładowarkę do tego? Quote Link to post Share on other sites
Kiekos Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Stick nie wejdzie, bo to pod pokrywę do AK. Taka zwykła "prostokątna" powinna wejść pod lufę. Ładowarka to najlepiej mikroprocesorowa, ale czy do Ni-Mhów się opłaca to nie wiem ;) Osobiście i tak polecałbym Ci Li-Po 7.4V w postaci [1+1]. Wtedy bez problemu wejdzie do chwytu przedniego, a i replika będzie lepiej chodzić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts