babciagrazynka Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 Witam! Mam pytanie: czy opłaca mi się brać ten hełm, oraz czy będzie pasował do munduru BW. Link: Mój odnośnik . Proszę podawać alternatywy(w tym przedziale cenowym) Quote Link to post Share on other sites
Paulina Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 do BW weź sobie replikę PASGT, bo jest podobny do Schuberta :) A czy się opłaca... Ja biegam w PASGT, bo wg mnie lepiej to wygląda niż bieganie w czapie, ale to już chyba wg uznania :) Quote Link to post Share on other sites
adrian0403 Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 Na www.zbrojownia.com.pl masz PASGT w podobnej cenie i lepiej będzie pasował do BW ( Lekki trochę nie wygodny bo opada do przodu ale podregulujesz w środku i możesz latać) Quote Link to post Share on other sites
Paulina Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 z tym, że hełm ze zbrojowni za 59 zł jest wykonany tak samo jak te z allegro po 25 zł. Więc bierz z allegro. :) Quote Link to post Share on other sites
mg34 Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Albo poszukaj na Allegro aukcji z Schubertem. Czasem uda się trafić "prawdziwka" za ok. 100pln jak mój kumpel . Quote Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 (edited) Widziałem wczoraj na allegro jakiś niemiecki hełm, nie wiem jaki ale do Fritza jako-tako podobny. Nie mam niestety historii w przeglądarce i nie jestem w stanie podać linka. Pamiętam, że sprzedawał również FLC, IBA i jakieś części samochodowe, może to Ci pomoże. EDIT: Zapomniałem że licytuję u niego IBA właśnie :sciana: . http://allegro.pl/chelm-komplet-i1382816390.html Edited December 27, 2010 by dr_wisla Quote Link to post Share on other sites
Paulina Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 hełm okazyjny, ale IBA drogie, ja swój komplet w stanie "jak nowy", ale z karimatą zamiast kevlaru, kupiłam za 350 z wliczoną wysyłką... Choć w aktualnych cenach nie siedzę, więc może to teraz norma :) Quote Link to post Share on other sites
szewczyk Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 jak chcesz mogę ci sprzedać oryginalny niemiecki za 25zł z pokrowcem Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Oryginalny kupiony na Allegro za 20 zł ? :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts