snake82 Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Witam mam na oku dwie repliki. Ceny tych replik są porównywalne, materiał z których są zrobione niby też jest ten sam. Jednak proszę o opinie fachowców i wszystkich którzy mieli do czynienia z tymi replikami o pare słów na ich temat. Jestem początkujący i nie chciałbym kupić czegoś złego. A to linki do tych replik: 1. to ASR 103 http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/asr103_full_metal_ebb_aps-2188.html 2. to g36 http://www.taniemilitaria.pl/sklep/product_info.php?cPath=51_53&products_id=829 Dziękuję za pomoc Quote Link to post Share on other sites
arend Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Po mojemu weż Gietkę. Dlaczego. Konstrukcja znana i solidna, podatna na modyfikacje. Ten ASR jest modelem nowym. Niewiadomo jak się zachowuje w eksploatacji. Quote Link to post Share on other sites
yroli Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Ja bym wzią emkę ale to jest ryzyko.Weź gietę...jest sprawdzona. :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
snake82 Posted December 25, 2010 Author Report Share Posted December 25, 2010 (edited) A czy body giety jest w miarę wytrzymałe? Bo słyszałem żę jest słabe. Osobiscie to gieta mi bardziej sie podoba. Edited December 25, 2010 by snake82 Quote Link to post Share on other sites
yroli Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 A czy body giety jest w miarę wytrzymałe? Bo słyszałem żę jest słabe. Osobiscie to gieta mi bardziej sie podoba. Jak będziesz dbał to wytrzyma ;p Quote Link to post Share on other sites
Nellsonn Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Ale nie bierz z tanichmilitarii dużo ludzi się już nacięło na ten sklep. Na gunfire też są dostępne. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 W tanich militariach zmieniła się ekipa sprzedająca. Wiem że ciężko im będzie naprawić reputację sklepu mocno nadszarpniętą przez ekipę poprzednią, ale robią co mogą. Natomiast o gitce z JG możesz sobie poczytać w dziale technicznym. Jest dość dużo informacji na temat tej serii. Quote Link to post Share on other sites
snake82 Posted December 25, 2010 Author Report Share Posted December 25, 2010 (edited) Biorę sie za lekturę. Troche jest tego do poczytania:) Edited December 25, 2010 by snake82 Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 arend dalej tam pracuje ten Blacha czy jak mu tam? Tenco robi prezentacje na YT? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 yhy Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Koleś jest zorientowany, raz kiedyś tam zajrzałem i nawet chętny do pogawędki. Mało kto by otwarcie powiedział, że "mamy na stanie gówniane gaziaki, lepiej kup na taiwangun" ;) Poprzedni typ na siłę chciał mi wcisnąc cm028 mówiąc, że jest to "jedna z najlepszych replik na świecie", przebija drewniane deski i wybija szyby, w promocyjnej cenie 500... ah, by nie było OT, stoję murem za g36, body jest wytrzymałe. Tylko raz się spotkałem z sytuacją, jak kolega potknął się, jakoś niefortunnie replika upadła na beton, a on na nią wpadł kolanem... i od tamtej chwili ma już dwa g36 :F Konstrukcja znana i solidna, podatna na modyfikacje. Ten ASR jest modelem nowym. Niewiadomo jak się zachowuje w eksploatacji. tyle w tym temacie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts