PrzeMas Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Witam, Czy ktoś z tu obecnych gra moze w q3, w ktoras z wymienionych przeze mnie wersji? I czy ma klan?:) Z chęcią bym sobie z kims z forum zagrał, moj nick klanowy to: [c'N'k]PrzeMas wersja głownie 1.11/1.16n ale także 1.32 Instagib. Pozdro :D :) :P Quote Link to post Share on other sites
tofik___ Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 ja gram :P ale zes sobie ladna reklame nicku i nowego klanu zrobil :twisted: :D pozdro Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 ooo to w Q3 ktos jeszcze gra? Ja sto lat temu pykalem, potem odszedlem od FPP online calkowicie, quake to przynajmniej nie udawal,z e jest symulatorem czegokolwiek tylko fajna dynamiczna naparzanka, te wszystkie CSy i tym podobne to mi sie juz nie podobaja... Quote Link to post Share on other sites
PrzeMas Posted January 27, 2005 Author Report Share Posted January 27, 2005 Cynik przynam Ci racje. Q3 to legenda, wszystkie obecne gry sa robione na enginie q3 (nawet q4 8O 8O ). Jedyna tak dynamiczna gra, a rail only to juz ownuje :) Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Hmm a ja mam troche wrazenie ze takie typowe strzelanki juz nie ciagna ludzi tak jak kiedys...teraz ma byc nie tylko ladnie graficznie ale takze realistycznie...dlatego nie sadze aby kolejne czesci quake byly jakimis specjalnymi hiciorami...te gry sa po prostu lda dzieci albo dla tych co sie lubia powyzywac.Wole jakies ladne taktyczne gry a nie ze mi jakies mieso wszedzie lata...po prostu real jest najwazniejszy i tyle :) Quote Link to post Share on other sites
PrzeMas Posted January 27, 2005 Author Report Share Posted January 27, 2005 A widzisz Zgedi to tylko Twoja subiektywna ocena :) Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 A widzisz Zgedi to tylko Twoja subiektywna ocena :) Jesli chodzi o gry to objektywny byc nie potrafie :) Quote Link to post Share on other sites
PrzeMas Posted January 27, 2005 Author Report Share Posted January 27, 2005 Hehe ale sprobuj pograć np. na 1.32Instagib osp 1.03 Rail Only a zobaczysz ze to swietne jest :) Ja gram na 1.16n bo 1.32 cos mi pojsc nie chce :roll: :roll: Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 kwak3 mi sie wybitnie niepodobał mimo iż w online byłem całkiem dobry toż wolałem unreala turnamenta jako owiele dynamiczniejszą i ciekawszą gre dającą owiele więcej satysfakcji z gry Quote Link to post Share on other sites
PrzeMas Posted January 27, 2005 Author Report Share Posted January 27, 2005 Ano jak kto lubi:) Jakto mowią: Są gusty i guściki :) Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 kwak3 mi sie wybitnie niepodobał mimo iż w online byłem całkiem dobry toż wolałem unreala turnamenta jako owiele dynamiczniejszą i ciekawszą gre dającą owiele więcej satysfakcji z gry Graba Grabi, nie chcialem tego glosno mowic ale nigdy zadna gra online mnie nie wciagnela tak jak stary dobry UT 8) Ale i to mi sie potem znudzilo, ja tam wole single player, fabula, NPCe i takie tam, cobym mial wrazenie, ze jestem w interaktywnym filmie/ksiazce o zawilej i wciagajacej akcji a nie tylko zabawa na punkty. Na punkty to tetris byl ;) Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Woźny ty mój kochany obaj wiemy co dobre. A UT mimo że fabuły tam prawie wogóle nie było (w końcu to wybitnie sieciówka ale dla pojedyńczego gracza takze dzieki owiele milszym BoT'om które czasami były bardziej ludzkie od niektórych ludzi) to o wiele lepszą grą od kwaka4 jest/była Quote Link to post Share on other sites
PrzeMas Posted January 31, 2005 Author Report Share Posted January 31, 2005 kuczy 4, szczerze, nie gralem :lol: ponoc kiepskie jest, ale 1.16 q3 jak dla mnie own. W razie czego polecam www.q3r.info / www.q3i.info I tez szczerze mowiac z UT nie mialem nigdy przyjemnosci pograc... :( Quote Link to post Share on other sites
lubi-ASF Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 Widze temat dawno nieruszany , gram w q3 bedzie juz z 4lata chyba :) klan główny hxg|hydro ,troche fejkuje w bma ,eps i w innych :) mody: 1.16n freeze(NoGhost) , 1.32ufreeze(ultra freeze tag) zapraszam na www.q3f.eu //pozdrawiam hydro :P Quote Link to post Share on other sites
MATI_hopek Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 witam ja terz pogrywam ale tylko czasem bo ta gierka jak dla mnie juz stara i szybka:) poprostu prosta nawalanka moge se z kims zagrac jak chce:) pozdro Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts