Alex14 Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Witam, chciałbym z mojego CM-028 zrobić karabin wsparcia. Mam stockową replikę. Na razie mam do wydania 200zł. Będę po kolei zbierał fundusze. Widziałem magazynek bębenkowy, dwójnóg. Co byście proponowali? Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Proponowałbym tobie abyś kupił najpierw lufę precyzyjną i gumkę hop up, a potem to możesz kombinować z bipodem i bębnowym magiem. Quote Link to post Share on other sites
Yfronus Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Hokagera nie słuchaj. Więc chcesz mieć karabin wsparcia? Pomyśl, co jest(zwykle) charakterystyczne dla KMu. Wysoki ROF i Duuużo amunicji. Kup mocniejszą baterię i dobry silnik. Zakładam, że masz jeszcze Hi-capa z zestawu, więc zanim uzbierasz na elektrycznego druma pobiegaj z nim. Wymień gumkę Hop-Up, pozwoli ci to podnieść trochę zasięg i celność, ale nie kupuj preclufy, bo w replikach KM nie ma ona sensu. Pomyśl o kosztach amunicji przy drumie na 3K kulek przy cenie 40 złotych za paczkę 4K porządnych kulków. Potem kupisz bipod, bo bez niego też da się strzelać. Quote Link to post Share on other sites
WojaKwz Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Jak się już uparłeś na cm028. To napewno jakaś lepszą baterie. Bo na 8.4 raczej nie bedziesz jechać. Mocna bateria Dwójnóg Lufa precka jakaś Mag. beben To powinno starczyć, i tak bym się przymierzył do kupna świnki jakiejś. pozdrawiam Wojak Quote Link to post Share on other sites
Yfronus Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Preclufa nie jest Dobrym Pomysłem przy KMie. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Cycki Cie swędzą i głupoty gadasz. Na Nowy Rok wpisz na listę postanowień "Nie będę pisał pierdół na WMASG". Quote Link to post Share on other sites
WojaKwz Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Dobre :D AnR, gada od rzeczy :D Wojak Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Nie dobre, rozumiem swoisty związek frazeologiczny - jednak jest to obraza innego użytkownika... Dostajesz publiczne pouczenie. Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 A właśnie,że dobrym pomysłem Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Dobrym, złym - jak kto lubi. Faktem jest natomiast że jest zbędne. KM ma siać setki kulek, nie musi być precyzyjny. Moim zdaniem jednak nie zaszkodzi jeśli będzie. Kwestia priorytetów jest po prostu troszku inna. Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Może być preclufa , tylko wtedy trzeba kupować dobrej jakości kulki co przekłada się na większe koszty użytkowania. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts