Firnow Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Witam Nie znalazlem takiego tematu wiec zakladam nowy. Bede na Tajwanie i szukam jakis sklepow stacjonarnych w Tajpej. Jakie czesci oprocz Guardera mam szanse dostac taniej? Pozdrawiam Firnow Quote Link to post Share on other sites
memonic1 Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Wpadnij do Ra-tech. Quote Link to post Share on other sites
Firnow Posted January 1, 2011 Author Report Share Posted January 1, 2011 (edited) Dzieki za odpowiedz a prosilbym tez w nastepnych postach o podawanie adresu to moze uda mi sie sprawdzic wiekszosc to potem walne krotki opis gdzie warto kupowac i ktore sklepy maja duzy asortyment itd. Intruder shop ma sklep w Tajpej http://www.intrudershop.com.tw/showpage_eng.asp?page_name=contact Pozdrawiam Firnow Edit:Literowka Edited January 1, 2011 by Firnow Quote Link to post Share on other sites
Firnow Posted March 8, 2011 Author Report Share Posted March 8, 2011 Wybieram sie tam jeszcze raz wiec jakby ktos bylby tak mily i znalazl mi strone numer lub jakikolwiek kontakt do fabryki KSC lub KWA.Wiem ze KSC na pewno ma 2 fabryki. 1-W japonii gdzie repliki sa drozsze i na rynek japonski oraz 2-gdzie repliki sa przeznaczone na rynek swiatowy.Te info mam z roznych stron w tym z ra techa gdzie jest napisane przy nie ktorych replikach "Taiwan version"Wiec jezeli ktokolwiek bylby mi w stanie znalezc to w ramach wynagrodzenia moge przywiezc jakas replike itp. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts