K4MO Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Witam mam g36c jg i chciałbym zacząć ja tuningować. Chciałbym wsadzi do niej zestaw tuningowy od deep fire http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_215_128_231&products_id=4362&name=Deep_Fire_-_Zestaw_FTK_Bore_Up_-_M120_-_G36C . Czy jest to dobry pomysł i czy warto inwestować w to? czekam na wszelkie propozycje Quote Link to post Share on other sites
Vault13 Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Najpierw napisz na czym ci zależy: - Zasieg i Celnosć - Szybkostrzelność - Moc Quote Link to post Share on other sites
AdameKOSW Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Na start polecam wymianę lufy na precyzyjną oraz gumki na silikonową :) Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Sprężyna Guardera 120, uszczelniona dysza, może być CA/DF. Łożyska wymień, na coś porządnego, nie pamiętam co tam teraz siedzi. Precka i gumka. Quote Link to post Share on other sites
K4MO Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 Najbardziej zależy mi aby poprawić zasięg i trochę moc Quote Link to post Share on other sites
Fantek93 Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Czyli precka, gumka silikonowa + dobry teflonfix, dysza na doszczelnioną DF, jeśli sie oring na głowicy tłoka zjechał to go wymień, na głowice cylindra nawiń troche taśmy teflonowej (tak aby doszczelnić to miejsce) Jeśli dalej moc nie będzie CI odpowiadać wymień sprężyna, ale tutaj poleciłbym też wymiane baterii na jakąś lepszą niż stockowa... Quote Link to post Share on other sites
rodnath Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Jest już temat o tuningu g36, gdzie masz już odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania i wątpliwości. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts