Nath Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 O ile do samego ładowania tą ładowarką nie mam uwag, całkiem daje radę, to sama ładowarka jako sprzęt, niestety, kibel na maxa. Moja cały sezon gazowy przeleżała nieużywana, a teraz gdy chciałem naładować pakiet w elektryku to... serwis wita. Pierwszy raz widziałem sprzęt, który przestaje działać od leżenia w pudełku :/. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Dla mnie sprzęt taki jak ładowarka do repliki jakby to ująć rekreacyjnej jak moja nie musi być jakiejś przedniej jakości. Mało kto zdaje sobie sprawę, że sama ładowarka jest co najmniej równie ważna, jeśli nie nawet ważniejsza od akumulatora. I szczerze powiedziawszy widzę mały sens w kupowaniu ładowarki mikroprocesorowej bez możliwości rozładowania pakietu, jako że ta możliwość to jedna z największych zalet ładowarek tego typu. Co by nie było - sam jestem użytkownikiem Batimexa, wypuszczanego jako "Kalashnikov". Spisuje się bez zarzutu już ponad 2,5 roku, co nie zmienia faktu, że kilku znajomych miało mniej szczęścia i albo ładowarka psuła się miesiąc po gwarancji, albo od razu. Miałem kontakt gdzieś tak z 8-9 egzemplarzami i tylko 4 z nich działają poprawnie, z jedną przestałem mieć kontakt, a pozostałe się "spsuły". Dlatego uważam, że bardziej warto dopłacić i wziąć sprawdzony towar. Quote Link to post Share on other sites
Quchy Posted January 9, 2011 Author Report Share Posted January 9, 2011 A co myślicie o tym http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_233_196&products_id=7366&name=BOL_-_Mini_-_Ladowarka_Baterii_NiMh ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts