Ruda Max Posted April 10, 2011 Author Report Share Posted April 10, 2011 Dobrze, że mówisz sprawdzę to i napiszę jak jest. Link to post Share on other sites
homilian Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Jest jeszcze sprawa bezpieczeństwa, w paintballu stosuje się maski na całą twarz gdyż taka kulka (mimo mniejszej prędkości) posiada większą energię kinetyczną i zębów nie wybije ale okulary na pewno zniszczy, niezależnie jak mocne by nie były (a jak nie zniszczy to zrzuci z nosa :P) Link to post Share on other sites
Ruda Max Posted April 11, 2011 Author Report Share Posted April 11, 2011 (edited) Pamiętaj, że nie jest to karabinek, tylko potężne działo prototypowe, które osiągi ma kiepskie. Bardzo ciężko się z tego mierzy zwłaszcza w ruchu. Dostałam tym z 2 m i większość kulek nawet się nie rozwaliła, tylko odbiła od mnie i spadła. Edited April 11, 2011 by Ruda Max Link to post Share on other sites
homilian Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Czyli rozumiem że nie będzie strzelał z tego żaden zawodnik PB który ma bardzo szybkie dwa palce ;) ? Bawiłem się kiedyś w PB i dostałem parę razy z kulek po masce, efekt bardzo fajny - tylko dzięki masce ;) Link to post Share on other sites
Ruda Max Posted April 11, 2011 Author Report Share Posted April 11, 2011 Strzelać będzie osoba wyznaczona przez dowódcę strony. Uwierz, że osiągi tego cuda nie są rewelacyjne. Zresztą będziecie mieli możliwość popróbowania przed rozgrywką. Oczywiście jest absolutny zakaz celowania w twarz umyślnie - zdrowy rozsądek to podstawa !! Link to post Share on other sites
homilian Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 (edited) A tam, nawet gdyby mi pół paszczy odstrzeliło i tak bym pojawił się na Borneo za rok :P Edited April 12, 2011 by homilian Link to post Share on other sites
Spawn_1bgs Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Ilu w tym roku jest planowanych uczestników? Link to post Share on other sites
Ruda Max Posted April 14, 2011 Author Report Share Posted April 14, 2011 na teraz zarejestrowanych jest 370 osób. Z pewnością wszyscy nie wpłacą, więc odpadną, ale z drugiej strony patrząc na lata poprzednie największy ruch jest tuż przed zamknięciem list. Większość na ostatnią chwilę to robi. Zazwyczaj do 25 się tak gniotą z decyzją. Dokładną ilość +- 30 sztuk mam ok 27 kwietnia. Link to post Share on other sites
feder91 Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 (edited) Szczerze powiedziawszy pojechał bym w tym roku ale niestety jest już za późno... A kasy w tak krótkim czasie nie uzbieram (wpisowe to jedno a przejazd w te i z powrotem +wyżywienie to drugie). Edited April 17, 2011 by feder91 Link to post Share on other sites
Ruda Max Posted April 17, 2011 Author Report Share Posted April 17, 2011 Szczerze powiedziawszy pojechał bym w tym roku ale niestety jest już za późno... A kasy w tak krótkim czasie nie uzbieram (wpisowe to jedno a przejazd w te i z powrotem +wyżywienie to drugie). Rudej nie znasz zadzwoń :))) albo na pw daj znać Link to post Share on other sites
QBS Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Coś dzisiaj strachliwa ta Wasza dzisiejsza młodzież Ruda ;) Jak zefiry przychylnie zawieją to Was odwiedzę uścisnąć Tobie - dłoń a Ślimakowi - kto wie :wub: Link to post Share on other sites
Rallos Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Dzięki wielkie Orgom i wszystkim uczestnikom, za rok jestem znowu wraz z II Korpusem. NERUN!!! Pozdro dla wszystkich.... Link to post Share on other sites
lojtnant Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Mnie sie podobało. Dziękuję wszystkim, a szczególnie Pablo za dobrą współpracę i wspólne ustrzelenie kilku nieciekawych typków ;-) Do zobaczenia za rok! Link to post Share on other sites
Ruda Max Posted May 4, 2011 Author Report Share Posted May 4, 2011 Właśnie zeszliśmy z pola. Chciałabym podziękować wszystkim Uczestnikom, Sponsorom i Patronom, Sztabowcom, ludziom, którzy pomogli w organizacji i mojemu Ślimakowi za cierpliwość do mnie. Podsumowanie rozgrywki będzie za parę dni. Czekam na sprawozdania dowódców stron. Pozdrawiam i do zobaczenia za rok. Licznik ruszył. Wasza Ruda Link to post Share on other sites
repmed Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Zacnie było. Link to post Share on other sites
MarineSlupsk Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Norwegowie zadowoleni. Mamy nadzieję, że spotkamy się w przyszłym roku :) Link to post Share on other sites
andrzejzawa1 Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Dziękuję wszystkim za wspaniałą zabawę. Do zobaczenia za rok. Link to post Share on other sites
marine-m1 Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 (edited) Lojtnant nie jestem pewien czy to nie przypadkiem z nami(ekipą z Gołdapi i mjr.Pablo) przeprowadziliście we trzech akcje rozpoznawczą od strony rampy kolejowej a potem atak na Kopalnie:). a tak przy okazji na pewno wspomogę za rok z ekipą siły Keburu. :laugh: Edited May 14, 2011 by marine-m1 Link to post Share on other sites
yaro Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Relacja i fotki: http://www.ravenasg.fora.pl/wrazenia-relacje-etc,41/borne-sulinowo-2011,1128.html https://picasaweb.google.com/yarakka/BorneSulinowo2011 Link to post Share on other sites
Recommended Posts