ww97 Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Witam co sądzicie o replice cm.037? Nadaje się na strzelanki? Czy wytrzyma przyzwoity czas? Quote Link to post Share on other sites
Wulcio Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 (edited) Beta jest spoko bebechy chyba to samo co CM 028 pruje nieźle wytrzyma długo jak będziesz dbać. POLECAM ;D Edited January 9, 2011 by Wulcio Quote Link to post Share on other sites
HGStalker Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Witaj. Mam taki karabin, i nie mam do niego zarzutów - Pruje wspaniale, jest poręczny, aku w stocku ma dobry, bdb szybkostrzelnosc, i srednia celnosc Quote Link to post Share on other sites
harasim Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Nie wiem co temat poświęcony cymie robi w "tanie repliki" to tak zwana II klasa. Pisze jak byk: II klasa Well, Cyma, P&J, Galaxy, Both Elefant, JG, Bell, KART, AGM, Army, JLS, SRC Gdybyś tam zobaczył to byś znalazł odpowiedź na nurtujące Cię pytanie.... takich tematów było już sporo. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Tak, możesz ją brac praktycznie w ciemno. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts