otis Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Witam przez przypadek znalazłem taki o filmik: nie zauważyłem aby ktoś o tym pisał, a wydaje mi się że to dość ciekawa konstrukcja nie tak jak do tej pory z kablem i butlą na plecach lecz z zbiornikiem gazu w magazynku i do tego kompatybilność z magami do m4 od WE(na takie mi wyglądaje), czy ktoś ma może więcej info na temat tej repliki bo nie wygląda jakby to ktoś w domu poskłądał a raczej na profesjonalną robote Pozdrawiam oTis Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 1 nie ten dział... Po 2, replika to zaadaptowane części z M4 WE, w skorupie z M249 firmy TOP. Przeróbka prawdopodobnie z rynku japońskiego... Ogólnie mało sensowne to bez zasilania zewnętrznego, które jest jedyną słuszną opcją przy broni wsparcia GBB... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts