SamsOn Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Kupiłem Uszczelnioną dysze do M4. ( http://www.taiwangun.com/gearboxy_oraz_ich_czesci_dysze/wzmocniona_uszczelniona_dysza_do_m4_p_j-915.html ) Jednak nie chce mi ona wejść na głowice cylindra. Czego to może być efekt. ? Quote Link to post Share on other sites
rodnath Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Ano tego że niektórzy chińscy producenci dają na dzień dobry poszerzone dysze- takie ichsze bore upy (z czegoś trza te 400+ fps wykrzesać :biggrin: ) Jakiej firmy masz replikę?? Przyjrzyj się czy czasem już nie posiadasz uszczelnionej dyszy :wink: Gdy swego czasu grzebałem w spr-ce boya albo a&k (nie wiem czy to nie to samo) tuleja głowicy cylindra również była szersza, a dysza nie była uszczelniona.Nie pasowała dysza ze standardowego borka. Pozostało wymienić głowicę wraz z dyszą :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Szymek997 ma m4 zapewne z firmy p&j. a&k to chyba ta sama firma co pj. Quote Link to post Share on other sites
rodnath Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Podejrzewam, że wszystkie repliki powstają na tej samej taśmie :) Nie zmienia to faktu, że różni producenci montowali różne średnice tych tulejek w głowicach cylindra. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts