Mati86 Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Postanowiłem dobrać do mojej skromnej kolekcji MP5. Chcę cieszyć się długą bezawaryjną pracą tego modelu, nie zamierzam nic tuningować, nie może przekraczać 350 FPS. Czy model http://www.asg.com.pl/PM5_A5_MP5_wysuwana_kolba_GG,p,2793.php będzie dobrym wyborem? Pragnę zauważyć iż zależy mi na rozsuwanej kolbie i tych szynach z przodu. Czy macie może własne opinie na temat MP5K CA, bądź CYMY ? Co możecie polecić z czystym sumieniem, pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
painball Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 A może ICS? Quote Link to post Share on other sites
Włodek Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 ja polecam mp5 cymy mam ja ponad rok i nic się nie dzieje bardzo fajnie leży w dłoni jedyne co zmieniłem to gumka na g&g zielona bardzo ładnie podkręca i preckę bo trochę z celnością było słabo Quote Link to post Share on other sites
matheews Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 (edited) Zgadzam się z kolegą wyżej. MP5 Cymy CM.041 jest dobrze wykonane. Z bateryjką 9,6V ładnie śmiga, wystarczy wymienić tylko gumkę hop-up i gra muzyka ;) jutro kolega wystawia swoją na sprzedaż ;) Pozdro.. Edited February 9, 2011 by matheews Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts