in-vader Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Witajcie, od jakiegoś czasu jestem posiadaczem M14 z AGM i kupiłem do niego magazynki Mid-cap BOYI'a. Niestety, mam z nimi problem; nie da się ich poprawnie zamontować. Jakaś propozycja, co w związku z tym mam zrobić? Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 (edited) Mid-capy Boyi do M14?? Od kiedy, gdzie?? Edited January 21, 2011 by MAJOR762 Quote Link to post Share on other sites
Kyrios Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Mid-capy Boyi do M14?? Od kiedy, gdzie?? Np na Azteko :). A co do samego pytania to myślę że możesz delikatnie spiłować zaczep na magazynku, żeby lepiej pasował w gnieździe. Quote Link to post Share on other sites
in-vader Posted January 21, 2011 Author Report Share Posted January 21, 2011 Albo, dość świeży sklep BBmax z Warszawy. Chyba nie pozostaje mi nic innego do zrobienia, bo faktycznie, zaczep jest trochę grubszy, niż np. w oryginalnym hi-capie, albo magazynkach TM. Mam tylko nadzieję, że to coś da. :unsure: Najwyżej jeszcze tu uderzę. ;) Quote Link to post Share on other sites
in-vader Posted January 23, 2011 Author Report Share Posted January 23, 2011 Piłowałem, nic to nie dało. Magazynek nie wchodzi na miejsce z powodu wejścia do komory hop-up. Sęk w tym, że stockowy hi-cap i low-cap TM montuje się bez problemu. What now? Quote Link to post Share on other sites
JaWojteq Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Czytałem gdzieś (kiedy jeszcze byłem- na szczęście byłem, posiadaczem m14 agm) od czego zacząć tuning tej replik, ktoś odpowiedział od sprzedaży tej repliki, i kupna cymy. Taki mały, wcale nie śmieszny cytat. A tak poważnie to nie inwestował bym w tą replikę niczego, nawet tych magów, kwestia czasu kiedy coś pójdzie. Tak, wiem co mówię. Sory za ot. A skoro masz oryginalny magazynek, i te nie pasujące to bierz przykład ze stokowych, i... piłuj ;) Quote Link to post Share on other sites
in-vader Posted February 5, 2011 Author Report Share Posted February 5, 2011 Zatem Panie, Panowie, w końcu znalazłem czas, by zająć się piłowaniem. Zrobiłem co trzeba było i pochwalę się, bo być może komuś jeszcze się to przyda. Trzeba było spiłować fragment zaznaczony na czerwono. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts