CebulniK Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Witam wszystkich mam problem za jakiś czas będe miał do dyspozycji 1500 zl na jakąś replike jaka proponujecie :) Quote Link to post Share on other sites
czarny1994 Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 stary , wiele wiele wiele zalezy kim chcesz byc:snajperem, ciezki km , szturm:P Quote Link to post Share on other sites
CebulniK Posted January 23, 2011 Author Report Share Posted January 23, 2011 stary , wiele wiele wiele zalezy kim chcesz byc:snajperem, ciezki km , szturm:P Mysile że szturm bo na snajpera trzeba mieć dużo cierpliwości i troche wiecej kasy Quote Link to post Share on other sites
luis Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Twoje pieniądze, Twoja sprawa:-), mnie się emki z G&P podobają, innemu z ICS, jeszcze innemu Kałachy z G&G, a jeszcze innemu G 36 z J&G, albo MP 5 z Cymy. Leniuszku opcja "szukamy". Jak już coś Ci wpadnie w oko, to zadawaj pytania, w miarę konkretne. Zobacz leniuszku ile na tym forum tematów, na temat replik I klasy, II klasy. Czy to ponad Twe siły? Dolicz do repliki, koszty porządnych okularów/gogli ochronnych, przyzwoitej ładowarki i akumulatorów, potem dodatkowych magazynków (opcjonalnie). Nikt z Nas nie jest jasnowidzem i nie zna Twych preferencji co do rodzaju repliki. A lenistwo Twe jest jak dla mnie porażające:] Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Cała "pierwsza klasa" stoi przed Tobą otworem-co byś nie kupił to będziesz naprawdę zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
Sparrow199 Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Polecam ci M4A1 ICS + górna część gearboxa. Będziesz miał "2 in 1" (330fps do budynków i 420fps do lasu). Quote Link to post Share on other sites
Drogba477 Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Ja polecam ci M4 produkcji KWA USA, którą możesz dostać w sklepie Coyote ASG. Quote Link to post Share on other sites
Martini3g Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 A ja z kolei rodzinę m'ek produkcji G&P. Latam z takimi od 3 lat i jestem b.zadowolony. Wykonanie wewnętrzne 1 klasa, a zewnętrzne to jak dla mnie poezja :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Pik Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Witam wszystkich mam problem za jakiś czas będe miał do dyspozycji 1500 zl na jakąś replike jaka proponujecie :) A ja proponuję Ci wejść w kontakt z jakąś ekipą, spróbować, popatrzeć. Takie pytania zadaje się jak się nie wie czego się szuka. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts