goroth84 Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Czy kupował już ktoś w tym sklepie? Przedstawcie opinie. Quote Link to post Share on other sites
eMBeKa93 Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Przyłączam się do pytania. Oferta sklepu uboga, jednak precki Prometheusa mają po 200 zł :icon_eek2: Tylko jak jest z wiarygodnością tego sklepu ;>? Quote Link to post Share on other sites
xszaryx Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Dzisiaj dostałem paczkę z kulkami G&G z tego sklepu. Wszystko jest jak najbardziej ok :) Dobry kontakt, szybka przesyłka. Polecam Quote Link to post Share on other sites
janusz1201 Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Jak najbardziej można polecić świetny kontakt szybka wysyłka wybór mały ale dopiero zaczynają mam nadzieje że sklep się rozwinie Quote Link to post Share on other sites
Potfurr Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 Ostatnio tam coś zamawiałem, świetny kontakt szybka wysyłka towar w dobrej cenie jak najbardziej polecam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts