szymx1 Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Witam, może temat już był ale nie znalazłem zadowalającej odpowiedzi a mianowicie mam pytanie czy GB P&J jest niższy od GB cymy, ponieważ chcę wrzucic do body cm mp5 GB z P&J ale replika nie oddaje strzałów tylko przy mocno skręconej stopce silnika cłyvhać tyko (TIC, TIC) a przy delikatnie odkręconej chrobot metalu o metal. i tu jest moje pytanie czy mogę zastosować podkładkę między dolnym chwytem a Gb żeby różnica była większa?? Proszę o szybką odpowiedz. Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Co do tego stukania to sprawdź styki ewentualnie batke na innej replice bo być może to jej wina. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Kazik95 Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 (edited) Raczej od baterii to się dzieje. Mam dwie, na jednej wszystko śmiga, a na drugiej słychać takie stukanie jak napisałeś. Jak masz możliwość, to pożycz od kogoś baterie i sprawdź. Możliwe też, że odwróciłeś bieguny w silniku i ten próbuje się kręcić w strone anti-reversal'a. Edited January 30, 2011 by Kazik_Nysa Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts