Sis Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 We własnym zakresie dokonałem konwersji AK 47 Tactical na ukraińską wersję AK bull pup - Vepr (Dzik). Jest to model prototypowy, testowałem tu różne rozwiązania i teraz jestem już zadowolony z efektu końcowego. Ta wersja jest dużo wygodniejsza od klasycznego układu, zmiana magazynka nie nastręcza większych problemów - właściwie nie odczuwa się różnicy, oczywiście w wersji asg nie ma kłopotów z wyrzutnikiem łusek tuż pod okiem i innymi wadami układu bull pup. Nieco unowocześniłem wizerunek tego karabinu i moja replika ma orisowanie, puszkę na laser (czyli na baterię), a także kolimator (tzn. replikę), który wygląda lepiej niż to, co w oryginale zamontowali Ukraińcy. Zapraszam do oglądania i porównania. http://picasaweb.google.com/sisquevazik/Vepr02?authkey=Gv1sRgCIWhz6Oe-NGUnQE#5567607881372440466 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts