gryzly Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 mam małą prośbe czy ktoś kto posiada mógłby zrobic zdjęcie granatnika m79 od góry(tak aby było widac go całego) lub zmierzyc szerokośc koby Quote Link to post Share on other sites
NFZ Miro Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 http://www.modelguns.co.uk/M79.htm Pare fotek Mam pytanie : jakiej długości jest shels do granatnika?? Quote Link to post Share on other sites
tompp1 Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 Mam pytanie : jakiej długości jest shels do granatnika?? Granat 78-kulkowy KA ma dokładnie 108mm Quote Link to post Share on other sites
Swistak Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 czy kulki w granacie się jakoś trzymają czy trzeba uważać żeby się nie wysypały :?: może głupie, ale jednak chciałbym wiedzieć bo mnie to cały czas nurtuje :lol: A co powiecie o granatniku M203 Sun Project :?: Quote Link to post Share on other sites
tytus_5 Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 kuli w granatniku trzymane sa przez zapadke - cos podobnego jak w kazdym magu - :) bardziej bym polecal GP sam osiadam taki i jestem bardzo zadowolony wyglad i wykonanie jak orginal. Sun ma plastikowa lufe GP metal:) Quote Link to post Share on other sites
tompp1 Posted September 2, 2005 Author Report Share Posted September 2, 2005 Ja posiadam granatnik G&P i miałem okazje porównać z takim samym modelem (krótki RIS) Sun Project. Sun Project – ma lufę z plastiku i to naprawdę czuć, poza tym w lufie G&P jest imitacja gwintu co też jest na plus dla tej konstrukcji. Więc podsumowując jestem zadowolony z wyboru G&P. Quote Link to post Share on other sites
woytek011 Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 czy może ktoś posiada wyrób CA? cenowo jest nawet zachęcający. Ma machinegunie niecałe 700 zł. Prosiłbym o opinie Quote Link to post Share on other sites
Rzeznik_pl Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 Witam! Potrzebuję pomocy od kogoś, kto ma aktualnie lub posługiwał się granatami CA do 203. Chodzi mi o zachowanie się po strzale "tłoczka" z uszczelką zamykającego komorę w której w granacie jest gaz. Będę wdzięczny za kontakt na PW lub info na forum. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts