Olqski Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Wróciłem ze strzelanki bo w mojej M4A1 Full metal z Boyi padł znowu akumulator. Pomyślałem o kupnie nowego, lepszego. Znalazłem akumulatory li-po tylko nie wiem za bardzo co i jak.. Pomóżcie mi i powiedzcie jak to jest? Który będzie pasował do mojego karabinu? Na taiwangun'ie napisane jest, że potrzebują one specjalnego traktowania. O co z tym chodzi? Jeśli nie li-po to w jaki akumulator warto zainwestować? Pytam, bo przeczytałem to co tutaj ludzie piszą o Li-Po i chcę tylko wiedzieć które akumulatorki będą działać poprawnie z moim karabinem? Widzę że na zdęciach tych akumulatorów mają one po dwa wtyki, czy muszę przerabiać jakoś karabin? Jak to jest? Z góry dzięki wszystkim za pomoc ;) Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 A czy przed napisaniem tego tematu użyłeś szukajki lub chociaż przejrzałeś forum? Quote Link to post Share on other sites
yroli Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 A czy przed napisaniem tego tematu użyłeś szukajki lub chociaż przejrzałeś forum? Znowu niepotrzebny post...nie chcesz pomóc to nie pisz! :bialaflaga: Zastanów się nad Lipowskimi batkami...jak przeładujesz lub za bardzo rozładujesz to po niej.Poszukaj jakiejś pojemniejszej "normalnej"batki 2000mAh i w górę a na pewno wystarczy. PS.A aku może padło z zimna albo już je "dojechałeś" lub źle ładowałeś. Pozdrawiam Roli. Quote Link to post Share on other sites
Olqski Posted January 30, 2011 Author Report Share Posted January 30, 2011 Właśnie specjalnie naładowałem na full.. No tylko czy zwykła będzie dawać radę na zimnie? Może chodzi o jakość? Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 (edited) Znowu niepotrzebny post...nie chcesz pomóc to nie pisz! :bialaflaga: Nie rozumiem Twojego zdziwienia. Cytat z netykiety, którą jako użytkownik powinieneś przynajmniej raz przeczytać: "II. Obowiązki użytkowników 2. Zanim użytkownik zada pytanie na WMASG.pl lub forum ma obowiązek sprawdzić czy dane zagadnienie nie zostało już poruszone gdzie indziej korzystając z wyszukiwarki na WMASG.pl i na forum (Uwaga! Są to osobne wyszukiwarki)." Jasne, że chcę pomóc ale było już o tym sporo pisane na tym forum, wystarczy odrobina chęci, żeby znać odpowiedzi na wszystkie zadane w tym temacie pytania. Edited January 30, 2011 by you-dash Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts