Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Ułamana muszka M4 G&P

Recommended Posts

Witam.

Niestety ale na wczorajszej strzelance upadła Mi replika (spowodowane było to poluzowanym chwytem transportowym czy jak go tam zwał) i niestety jak się dzisiaj okazało upadek spowodował całkowite ułamanie muszki (dosłownie całego tego małego pręcika). Posiadam taką o to replikę link i mam dwa pytania:

1. Czy mogę gdzieś dokupić sam ten pręcik, muszkę? (podejrzewam, że nie)

2. Czy można wymontować z takiego celownika tylko muszkę, sam ten pręcik? (myślę, że nie ale wolałbym się mylić)

3. Jeżeli odpowiedź na pytanie 1 i 2 jest nie to czy pozostaje Mi dokupienie całego celownika/muszki np. coś takiego. (podejrzewam, że tak (niestety))

Tomek_GGRS nie gadaj pierdół, pręcik kupi tutaj http://allegro.pl/muszka-do-karabinu-m16-m4-front-sight-post-i1423784273.html

EDIT: doczytałem opis z aukcji, to są orginały, więc nie wiem czy będą pasowały, ale całą muszkę na allegro można kupić za 20 zł.

Wielkie dzięki za odpowiedź o to czy pasują to zapytam sprzedawcy. W sumie to jeszcze jedno czy do wkręcenia takiej muszki trzeba użyć specjalnego klucza czy kombinerkami da radę (w sumie o to zapytam również sprzedawcę ale tak pytam na zaś). Kurcze wykręcenie to ułamane "badziewie" to będzie problem.