karolux12 Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 (edited) Witam mam mały problem z moją repliką a mianowicie po przeładowaniu mogę oddać tylko jeden strzał potem zamek blokuje się w pozycji otwartej(tylnej). Czasami uda się oddać 2 do 3 strzałów bez zablokowania zamka. Kupiłem używaną i już tak miała... porządnie ją przesmarowałem olejem silikonowym i nic nie pomogło. Z góry dziękuje za pomoc Edited February 1, 2011 by karolux12 Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Może najpierw spróbuj dokładnie całość wyczyścić, zwłąszcza ze smaru którego zapewne dałeś o wiele za dużo. Quote Link to post Share on other sites
karolux12 Posted February 2, 2011 Author Report Share Posted February 2, 2011 nie pomogło usunięcie nadmiaru smaru z części, teraz zacina się w pozycji otwartej(tylnej) i wypucza cały gaz(młoteczek uderzający w zawór się nie cofa) Quote Link to post Share on other sites
karolux12 Posted February 3, 2011 Author Report Share Posted February 3, 2011 A może wie ktoś z was gdzie jest serwis który zajmuje się naprawą tych klamek (to jest KWA i cybergun). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts