Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

kulka została w lufie

Recommended Posts

Witam wszytkich :) mam taki problem gdyż od 2 dni jestem szczęśliwym posiadaczem cm 0.28 która zaciela mi się po około 200 kulkach strzelałem na semi szybko naciskając na spust wiem , że to moja wina ale na błędach się człowiek uczy :| kulka siedzi w takim tłoku przy komorze HU. Gdy wyciorem przepycham kulkę to widzę ją przez otwór tam gdzie magazynek podaje kulki. Co mam zrobić jak ja wyciągnąć ?? :( kulki to PJ 0,23

Powiedz, czy coś słyszysz? Znaczy zero reakcji kompletnie, jest buczenie, wiertarka, czy tylko takie cykanie jakby zaskoczyć nie chciało?

rozkręciłem te śrubki przy wejściu na kulki i i te od strony dolnej pod kolba i sciagłem jescze tą górną cześć karabinka i jakos tak wypadła w sumie sama

Holy sh*t! :icon_eek2: Mówisz, że wykręciłeś śrubki, które nic nie mają wspólnego z blokowaniem kulki w komorze, zdjąłeś dekiel z repliki i kulka sama wypadła? Coś mi mówi, że skoro sama wypadła to wgle zaklinowana nie była ;)

siedzi w takim tłoku przy komorze HU

:zastanawia:

W komorze HU nie ma tłoka. Tłok jest w GB :P Może masz na myśli dyszę, która wchodzi i wychodzi z komory podczas strzelania podając kulki? Tylko jak kulka miałaby się wcisnąć do dyszy...? :icon_neutral:

Edited by Kiekos