arnoldi Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Witam wszystkich. Zastanawiam się nad kupnem mojej pierwszej repliki kturą ma być ak 74s cm 0.40 w taiwangun Więc proszę o: 1 opis tej repliki opinie, 2 czy się opłaca, 3 czy dobra bateria jest w zestawie lub jaką kupić, 4 czy długo wytzyma, 5 jakie kulki stosować, 6 i gdzie gupić naj taniej. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 1 opis masz na taiwangunie i w szukajce. Gearbox jakościowo lepszy niż w poprzednich, naprawdę ciężki do unicestwienia. Dużo stali, fajna baza do dłubania w garażu. 2 sądzę, że tak. Po jakiegoś grzyba wydałem na niego te kilka stówek i zamówiłem z alledrogo parę berylowskich elementów. 3 Na początek wytrzyma, ale cudów na patyku się nie spodziewaj. Odkładaj na lepszą batkę. 4 Panzer-elite. W razie wpadki pospawają, to nie szitmetal ; ) 5 Na pewno nie 0,12. Przetestuj jakie wolisz 0,25 czy inne. 6 Import w zamówieniu z Chin. Z dołu proszę bardzo. Quote Link to post Share on other sites
arnoldi Posted February 6, 2011 Author Report Share Posted February 6, 2011 Jak import z chin? Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 (edited) Link i podpinasz się do zamówienia z WGC (znajdziesz sobie gdzieś na forum) , tyle że nie wiem czy dla Cymki operacja jest opłacalna. ; D edit: temat raczej "do zielonych" d: Edited February 6, 2011 by wegorz Quote Link to post Share on other sites
arnoldi Posted February 6, 2011 Author Report Share Posted February 6, 2011 wielkie dzięki Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts