radziuuuuu Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 (edited) Witajcie, mam problem. Na zimę schowałem swój karabin M4 COMMANDO z JG do szafy i właśnie dziś go wyjąłem, naładowałem baterię (Li-Po) i okazuje się że nie chce wydać strzału. Odkręciłem silniczek ale nie mam pojęcia jak go wyjąć, bo kable "jakby" blokują wyjście. Więc mam pytanko, co może być przyczyną tej niesprawności karabinu, sam z siebie przestał działać? A i jeszcze jedno, to co napisałem w tytule. Wiem że M4 otwiera się poprzez wyjęcie bolca i pociągnięcie do góry za uchwyt do przenoszenia, ale właśnie u mnie się nie da. Co może być tego przyczyną? Boję się trochę na siłę to rwać bo niby jest z metalu ale jakoś nie chcę nic połamać. Dziękuję z góry za pomoc. Pozdrawiam. Edited February 6, 2011 by radziuuuuu Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Odkręciłem silniczek ale nie mam pojęcia jak go wyjąć, bo kable "jakby" blokują wyjście. Odkręciłem silniczek - silniczka się nie odkręca tylko zdejmuje dwa kabelki ze styków i wyjmuje się go bez problemu. Jedyne co to kable w chwycie pistoletowym mogły się źle ułożyć. Więc mam pytanko, co może być przyczyną tej niesprawności karabinu, sam z siebie przestał działać? Raczej, nie może przestać działać sam z siebie. _________ Pytanie z innej mańki - A jest jakakolwiek reakcja na spust? Quote Link to post Share on other sites
Rosti Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Wydaje mi sie ze tylko emki ICS mozna Otworzyć tak jak ty chcesz czyli "złamać" ale oczywiście mogę sie mylić albo nie zrozumiałem do konca twojego postu Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts