Damian3 Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 (edited) Witam, mam pytanie dotyczące repliki cm.028. Żeby zamontować na tą replikę kolimator potrzeba szyny montażowej , tej szyny również szyna montażowa boczna, czy wystarczy sama szyna montażowa? Edited February 8, 2011 by Damian3 Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Potrzebujesz jednej i drugiej. Quote Link to post Share on other sites
Graven Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=7718 Albo gdyby byla dostepna to taka^ Pozdrawiam, G^. Quote Link to post Share on other sites
Damian3 Posted February 8, 2011 Author Report Share Posted February 8, 2011 szyna która jest na specshopie dałoby się zamontować pod szczerbinką ? Quote Link to post Share on other sites
Damian3 Posted February 10, 2011 Author Report Share Posted February 10, 2011 szyna która jest na specshopie będzie pasowała do cymy? Quote Link to post Share on other sites
Damian3 Posted February 10, 2011 Author Report Share Posted February 10, 2011 mam pytanie jak wygląda sprawa kolimatora zamkniętego w ak47 tactical, wiem że montuje się go z przodu na szynie, lecz kolimator jest dość dużo oddalony od oka. Da się używać kolimatora zamkniętego zamontowanego na przedniej szynie czy zamknięty odpada i jedynie wchodzi w grę otwarty na przednią szynę. Quote Link to post Share on other sites
Lochu Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 szyna która jest na specshopie będzie pasowała do cymy? Będzie. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 @Damian - da się używać, znam nawet osoby, które takie rozwiązanie bardzo sobie cenią. Ja osobiście wolę mieć bliżej kolimator, a jeśli tak daleko odsunięty, to otwarty. Ale tak jak pisałem - da się używać. Quote Link to post Share on other sites
Odol Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Po pierwszej to montaż boczny nie będzie pasował do cymy 0.28 bo to jest marna kopia ak 47 a z tego co wiem montaż boczny jest w AKM ? Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 2 śrubki i boczny montaż można sobie samemu przykręcić... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts