hubert2212 Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Co dużo mówić posiadam właśnie tą replikę i już szlak mnie trafia cały czas się tnie. Podczas strzelania ok potem GearBox zacina się muszę rozebrać i czymś poruszyć zębatki. Po jakimś czasie przepaliły się przewody, wymieniłem ale dalej nie to mam dwa aku paki i na jednym i drugim to samo. Poszła też sprężyna od zębatki napędzanej przez silnik kombinowałem z smarami olejami i to samo. Zacina się pod koniec naciągu poradzicie coś plisss. Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Przecież to sportline to co się dziwisz. Poczytaj o tym na forum :) Quote Link to post Share on other sites
hubert2212 Posted February 12, 2011 Author Report Share Posted February 12, 2011 Przecież napisałem że jestem nowy. To może ktoś pomoże i da linka co przerobić żeby to poprawić. Quote Link to post Share on other sites
Cyku Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Nowego, tak jak i starego użytkownika obowiązują te same zasady. W tym najważniejsza- najpierw czytaj, potem pytaj. Po wpisaniu w wyszukiwarkę "M15A4 Sportline" wyskoczyło 36 tematów, polecam zapoznać się z ich treścią. Tak swoją drogą- baterię masz dobrze naładowaną? Jeśli ciągnie na resztkach energii, to nic dziwnego, że nie ma siły ruszyć sprężyny przez co tłok blokuje się w tylnym położeniu. Dodam, że gdybyś swój problem opisał dokładniej, łatwiej byłoby Ci doradzić. Pozdrawiam Cyku Quote Link to post Share on other sites
hubert2212 Posted February 14, 2011 Author Report Share Posted February 14, 2011 Baterie to ta z kompletu oraz Sanyo obydwie naładowane 100%. Sam nie wiem może jeszcze raz rozbiorę go i przejże. Pozdrawiam odezwa wieczorem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts