Mimrod Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Czołem! Już sporo czasu minęło odkąd myślę nad dorobieniem pozycji w swojej kolbie, która posiada ich tylko trzy, a żadna z nich tak naprawdę nie jest dla mnie komfortowa. No, chyba że ostatnia, tylko że wtedy kolba gibie się na cztery strony świata. Zastanawiam się jak się do tego zabrać, a teraz właśnie mam odrobinę czasu. Zastanawiam się głównie CZYM to zrobić i JAK dostać się do każdej prowadnicy nie uszkadzając całości z racji, że jest to spójna całość i raczej na części jej się rozłożyć nie da :icon_neutral:. Macie jakieś pomysły? Ktoś sam robił coś takiego? Poniżej załączam zdjęcie, gdzie zaznaczyłem, w którym dokładnie miejscu chciałbym zrobić kolejne nacięcie/pozycje. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 pilniki iglaki i jazda. W czasach CNC ludzie nawet nie wyobrażają sobie ile rzeczy można wypiłować ręcznie... Quote Link to post Share on other sites
Mimrod Posted February 14, 2011 Author Report Share Posted February 14, 2011 Tak właśnie chciałem zrobić :cool:, ale szukałem jakiegoś mniej czaso i robotochłonnego sposobu :icon_biggrin:. Z pilnikiem już nieraz się bawiłem, ale teraz nie mam na to zbytniej ochoty, mimo wszystko dzięki za pomoc. Jak skończę, to może wrzucę fotkę z efektem. Dzięki! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts