lon3star Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Tak jak w temacie. W lufie został kawałek papierka kiedy czyściłem lufe ... Nie chcę rozkręcać repliki ponieważ nie dysponuje śrubokrętami ... Jakieś pomysły jak to wyciągnąć? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Strzel na sucho, może wywiejesz. Wyjmij magazynek, zabezpiecz replikę, włóż lufę w usta i ssij. Naprawdę nie masz w domu śrubokrętów/ Jaka to replika? Quote Link to post Share on other sites
Guest Aztek_PL Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 (edited) Na sucho strzel kilka razy, nawet serią. Powinno samo wyskoczyć. EDIT: Kolega wyżej był szybszy :wink: EDIT2: Gwoli ścisłości w opisie tematu jest model - CM.045 Edited February 16, 2011 by Aztek_PL Quote Link to post Share on other sites
lon3star Posted February 16, 2011 Author Report Share Posted February 16, 2011 Jutro będę miał dostęp do baterii. Nie mam w tej chwili w domu ładowarki gdybyście mieli inne pomysły to piszcie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts