Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

stockowy szkielet GB z R5 wella

Recommended Posts

Żebyś był spokojny o szkielet to wyjmij w ogóle sprężynę, R5 wella nie należy do najwytrzymalszych replik ;/

Weź milcz i nie udawaj Greka.

Od R5 wytrzyma M120 ale na głowicach kompozytowych, ewentualnie głowice JBU, najważniejsza była by głowica cylindra JBU, ma bardzo gruba gumę którą genialnie amortyzuje i wycisza replikę.

Nie daj się zwieść "wyciszonym" głowicą, to lekki chwyt reklamowy, same głowice były w moim przypadku, najczęstszym powodem awarii szkieletu.

Edited by Marcinek83

musisz sprawdzić co będzie na tym aku.

przykładowo ostatnio nowy graczu u nas chciał sprawdzić jak strzela jego replika na lipolu 11,1V(5Ah,20C) i rof był przeciętny, podejrzewam iż jest to spowodowane kiczowatym silnikiem cymy. W mojej sprce przy springu 150 i silniku elementa rof na tym aku wywołuje uśmiech na twarzy ;)

musisz sprawdzić co będzie na tym aku.

przykładowo ostatnio nowy graczu u nas chciał sprawdzić jak strzela jego replika na lipolu 11,1V(5Ah,20C) i rof był przeciętny, podejrzewam iż jest to spowodowane kiczowatym silnikiem cymy. W mojej sprce przy springu 150 i silniku elementa rof na tym aku wywołuje uśmiech na twarzy ;)

mam silnik boya hmm... chyba nie jest najlepszej jakości wiec może nie rozerwie tłoka, w przypadku gdy batka ma duży potencjał a silnik jest lipny może się coś spalić?