Spoon8 Posted February 26, 2011 Author Report Share Posted February 26, 2011 (edited) A Wojaki? chodziłem nimi w górach po czarnych szlakach, trzymają dobrze kostkę i są.... wygodniejsze od protektorów (nieznacznie), ma ktoś buty Wojasa? Sprawdziły by się w asg? Tak jak wspominałem trzymają kostkę, mają dobry bieżnik, skóra... Protektory dobre buty, sam od ponad roku posiadam Protektor GROM i uzywam ich codziennie, na wypady na miasto, na strzelanki i jak narazie nic im sie nie dzieje.Pozdrawiam, G^. Przyjrzyj się zdjęciu...Jeśli się nie pomyliłeś z nazwą to mamy takie same buty ;) Edited February 26, 2011 by Spoon8 Quote Link to post Share on other sites
old Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 CO? xDDD dziurami w dłoniach ? xD od ASG? to chyba z 3k fps xD dziurami w policzku xD na ramionach xD Rozerwanym nosem XDD gosciu roz********** mnie xD ochłoń ... ktoś mówi o dziurach na wylot ? kulka pod skórą czy rozerwana skóra na dłoni dla ciebie nie jest dziurą ?? przystaw sobie dłoń do repliki co ma 430 fps, pociągnij za spust i podziel się wrażeniami ... jak nigdy nikomu nic nie zrobiłeś i sam nie oberwałeś to nie komentuj !! kumpel przy mnie na strzelance dostał przy mnie w czubek nosa i po prostu kulka mu go oskórowała, użyj głowy a potem wyjeżdżaj z przekleństwami prymitywie !! http://allegro.pl/gunfire-karabin-asg-replika-ak47-z-hop-up-bcm-i1461123478.html http://allegro.pl/gunfire-karabin-asg-m4a1-bi-3281-metal-gearbox-i1462627776.html na aukcjach gf można czasem wyhaczyc niezłe promocje - zakup odbywa się na tych samych zasadach, co w sklepie @old, downgrade w postaci wymiany sprężyny jest rzeczywiście cholernie trudny... to po co ma kupować sprężynę żeby robić downgrade ?? nie lepiej kupić tańszą i słabszą replikę ty pomyśl zanim głupotę napiszesz, kupi droższą replikę i jeszcze dołoży kilka dych na sprężynę żeby ją osłabić ... jest w tym jakiś sens ?? może jestem dziwny ale ja go nie widzę .... Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Old, spokojnie, też ochłoń. Przy nowych Cymkach nie płaci się za fps, tylko za wyższą jakość, wykonanie ze stali i bezawaryjność. Kupowanie ich i wstawianie słabszej sprężyny ma bardzo duży sens. Jest bezpiecznie, zwiększa się żywotność i szybkostrzelność repliki. X-project, za coś takiego grozi ban. Nie doradzaj, jeżeli masz pisać kretynizmy. Twój styl wypowiedzi nosi pewne znamiona niezrównowarzenia. Spoon8, osobiście radziłbym dozbierać do wspomnianych Cymek, jednak, skoro mówisz, że to odpada, zainteresuj się m14 Cymy (bardzo dobra replika, jeżeli wygląd Ci odpowiada) oraz niższymi modelami AK Cymy czyli od 028 w górę. Potem seria G36 od JG (g36c Cymy lepsze, jednak też przekracza Twój budżet). Jeżeli ani AK ani G36 Ci nie odpowiada, to A&K pozostaje na placu boju. Pozdrawiam, Laokoon Quote Link to post Share on other sites
Graven Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Przyjrzyj się zdjęciu...Jeśli się nie pomyliłeś z nazwą to mamy takie same buty ;) Ja mam takie: I sa to te same buty, roznia sie tylko metka, ale nie wiem ktore sa z nowszej serii, prawdopodobnie Twoje. Pozdrawiam, G^. Quote Link to post Share on other sites
Spoon8 Posted February 26, 2011 Author Report Share Posted February 26, 2011 Ja mam takie:I sa to te same buty, roznia sie tylko metka, ale nie wiem ktore sa z nowszej serii, prawdopodobnie Twoje.Pozdrawiam, G^. Myślę że twoje są nowsze, moje długo leżały w szafie aż do czasu zainteresowania się asg...odkąd je dostałem minęło chyba z 4 lata w tedy były troszeczkę przyduże :wink: Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Żeby Was Panowie oświecić, mówię ;] gromy z żółtą metką są ze starszych serii Quote Link to post Share on other sites
Graven Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Żeby Was Panowie oświecić, mówię ;] gromy z żółtą metką są ze starszych serii [OT]: Ooo, dzieki za informacje, caly czas myslalem ze wlasnie te z pomaranczowo-zolta sa z nowszej :P [/OT] Mowisz ze masz kurtke fleka, dokup do tego spodnie, jakas czape, pasoszeki i do boju :) Tanio Ci to wyjdzie, bo fleki sa jednym z tanszych umundurowan. Przynajmniej podstawy :P Pozdrawiam, G^. Quote Link to post Share on other sites
Spoon8 Posted February 27, 2011 Author Report Share Posted February 27, 2011 (edited) Co do gogli, to polecić ci mogę uvex ultrasonic albo bolle x500. Bardzo ładnie się chowają pod nimi okulary, szczególnie w bolle, tylko, że uciskają trochę nos i są ogromne. Uvexy są mniejsze ale za to brzydsze :P http://allegro.pl/gogle-przeciwodpryskowe-ochronne-uvex-ultrasonic-i1446181302.html Czy to te? Czy kulka asg by ich nie przestrzeliła? Są jeszcze jakieś gogle do asg, pod którymi chowają się korekcyjne okulary, które wytrzymają (te gogle) strzał z asg? Edited February 27, 2011 by Spoon8 Quote Link to post Share on other sites
Moris Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 @Spoon8: Tak, to właśnie te. Bez obaw, wytrzymają. Z tego co wiem to okulary mieszczą się jeszcze pod ESSami Tactical XT (recenzja ich jest w newsach). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts