Apocaliptic Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Hej, w całej sieci od tygodnia szukam opinii o Spektrax'ie, ale za cholerę nie mogę niczego wartościowego znaleźć (o, sorry, oprócz strony malezyjskiej, ale spróbuj się rozczytać). Mam wadę wzroku i szukałem jakichś odpowiednich okularów, które przydałyby się nie tylko do sportów, ale i na co dzień. Ktoś używał/słyszał/ma jakieś real foto? Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 tylko okulary z wkładkami korekcyjnymi ees crossbow czy ice zostają chyba tylko... Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Gogle ESS Land Ops bez wkładki, pod nie wchodzą okulary normalnie. Do NVG czy innych trzeba już kupić wkładkę. Revision Sawfly- do nich też wkładka. Podobnie jak do ESS ICE/CrossBow- bez wkładki się nie obejdzie. Szukaj więc. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts