w0jtas1994 Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 (edited) Witam mam problem z moją sigma a mianowicie po oddaniu strzału zamek nie cofa się do końca przez co nie naciąga tego 'zbijacza' zaworu magazynka i z magazynka ucieka gaz i nie można oddać następnego strzału. Próbowałem go czyścic, smarować(wszystko robiłem bardzo dokładnie) i nic to nie dało. Tutaj jest link do grafiki z oznaczonymi częściami. http://www.cybergun.com/media/320506_eclate.pdf Edited February 27, 2011 by w0jtas1994 Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Będę strzelał. Wyczyść gnata i nasmaruj. Ale wyczyść a nie przetrzyj szmatką oraz nasmaruj ale nie zapaćkaj toną smaru. Quote Link to post Share on other sites
GERALT Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 zobacz czy w części z23 wyłamały się te wystające "płatki". Quote Link to post Share on other sites
w0jtas1994 Posted February 28, 2011 Author Report Share Posted February 28, 2011 W części z23 wszytko tak jak powinno być. A wyczyściłem go naprawdę solidnie całego rozebrałem i wymoczyłem w wodzie z płynem do naczyń potem przepłukałem i nasmarowałem delikatnie tylko ruchome części i te wszystkie zabiegi nic nie pomogły. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts