grzybeks Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Siema chcę złożyć taką oto m16, chodzi mi o front ris. Znalazłem na azteko coś takiego: Front RIS do M4 M16 pływająca lufa. Co to jest pływająca lufa? i trochę nie podoba mi się to okrągłe coś na końcu. Możecie mi polecić jakiś front o długości 31 do 250zł? PS:mam na sprzedaż granatnik boyi m203 long+osłonka(link) Quote Link to post Share on other sites
Szabla95 Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 To coś okrągłe na końcu to tak naprawdę początek. Tym czymś montuje się fornt do body. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 pływajacą lufę ma spr a m16a4 ma sztywną. w pływajacej chodzi o to ze lufa rusza sie, nie jest sztywno zamocowana do szyn. inny jest delata rign a właściwie jego brak, szyna jest przykręcana pierścieniem do korpusu. Ma to na celu poprawę skupienia w broni palnej w asg - lans. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts