Grzesiek34232 Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Witam. Mam M15A4 z CA i nie wiem czy tak szyna będzie pasować na moją replikę http://allegro.pl/zestaw-szyn-ris-do-replik-z-serii-m-warszawa-i1476559581.html Sprzedawca odpowiedział, że w teorii powinna ale gwarancji nie daje. Jeżeli nie ta to jaka konwersja będzie pasować na 100% w rozsądnej cenie? Quote Link to post Share on other sites
Ijet Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Widziałem coś bardzo podobnego, jeżeli nie takiego samego na eMce CA. Nie było to jakieś ultra stabilne, ale siedziało nieźle. Lepiej niż niejeden zwykły RAS mocowany w delta ringu. A tak w ogóle to dlaczemu to jest "RIS"? Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Po prawidłowym wypodkładkowaniu ( na kilka prób ) i dokręceniu odpowiednim kluczem jest stabilny i nic się nie rusza - to jest kopia KA albo G&P, które miałem. Wystarczy umieć to załaożyć. Nie wiem co miałoby tam nie pasować.. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
YouogY Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Używam i powiem że daje rade, co prawda bardzo delikatny luz jest ale myślę że chwila pomyślenia nad rozwiązaniem problemu w postaci jakiś podkładek rozwiąże to w 100%. Co bardziej mi nie odpowiada to brak "zamknięcia od przodu" tego frontu ale da się przeżyć ( nie jestem ekspertem, może tak ma być ) Quote Link to post Share on other sites
Grzesiek34232 Posted March 3, 2011 Author Report Share Posted March 3, 2011 Dzięki za odpowiedzi :wink: Jakoś sobie poradzę z montażem. Quote Link to post Share on other sites
Drzekaz Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Na końcu tych szyn jest jakby "nakrętka" podejdzie to do m4 ics jak mam zwykły delta ring? Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Nakrętka jest zamiast delty - odkręcasz delte i przykręcasz nakrętke z zestawu. Nota bebne, delta też ma nakrętke, tyle że inną. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts