miler9 Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Witam Kiedy strzelam z klocka jest problem- załadowany mag oddaje strzał 3 może 4 zamek jest dopołowy cofnięty ,lub jest spuszczany gaz z maga .Mag jest nowy i stary też tak samo chodzi . Może jest problem w zębie wypychający zawór góry w magu Pomocy Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Może to kwestia uszczelki? Quote Link to post Share on other sites
miler9 Posted March 3, 2011 Author Report Share Posted March 3, 2011 Wiesz raczej wydaje mi się że coś jest nie tak z zębem który odpowiada za(kwadratowy bolec) który wciska sie powod.wypuszczenie gazu ,na nowym magu to samo .Pamiętam że używałem grn gazu krakmana i śmigał,teraz używam umarexa gazu z olejemmoże to.Już sam niewiem Quote Link to post Share on other sites
Traker Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Albo masz syfona. Zamek nie cofa się do końca i spuszcza gaz z maga? Quote Link to post Share on other sites
miler9 Posted March 8, 2011 Author Report Share Posted March 8, 2011 Może chodzi o gas,kupowłem od krakmana i było oki ale kiedy kupiłem umarexa z silikonem d...pa. Wiesz oddaje 3 strzały i zamek chodzi jak by kończył się gas z maga. Tylko mag jest nowy. Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 już to chyba z tego co pamiętam było .. poszukaj na forum . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts