arasso1012 Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Witam! Mam pytanie , ponieważ posiadam od niedawna replikę G36c od JG. Wiadomo w zestawie jest magazynek tej samej firmy i czy w tej replice mag od CA , TM i innych firm także będzie chodził dobrze czy muszę kupić koniecznie od JG?? Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Praktycznie wszystkie są w porządku, jeżeli dobrze pamiętam to tylko midcapy firmy MAG mają problemy z podawaniem. Od siebię polecę midcapy boyi i lowcapy SRC ;] Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 i gdy kupisz sobie adapter do m4, musisz podpiłować krawędzie kanałów wejścia i wyjścia kulki, bo inaczej będą się często cięły. Quote Link to post Share on other sites
arasso1012 Posted March 4, 2011 Author Report Share Posted March 4, 2011 Aha , dzięki wielkie ;) Temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 @Lesio Zapytam z czystej ciekawości. To co napisałeś dotyczy adaptera każdego z producentów? Quote Link to post Share on other sites
Moris Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Nie. Adapter od JG jest bezawaryjny. Przynajmniej u mnie nie było żadnych problemów z podawaniem. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 W Battleaxe (które według mnie wyglądają sto razy lepiej) musisz praktycznie zawsze to robić (jak je sprzedawałem, to przed wysyłką do ludzi sam to obrabiałem, by potem mi nie płakali, że szmelc jakiś, bo dla nich papier ścierny to czarna magia), w JG tylko, jeśli widzisz nadlewkę plastiku bądź kulka nie przelatuje sama. Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts