rafcio21 Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 (edited) Jak w temacie, mam problem ze złożeniem zamka do m4. Szukałem na forum, szukałem na filmikach i nigdzie nie ma żadnego zdjęcia ani nic. To stało się przypadkiem, sprawdzałem działanie zamka z wyjętym górnym body, ciach, trach i już nie wiedziałem jak to złożyć z powrotem. Sytuacja wygląda tak: Nie wiem co zrobić z tą sprężynką. Wygięła się, nie ma żadnego zaczepu na nią, nic :zastanawia: Ta blaszka w sumie domyślam się gdzie powinna być, ale sprężynka jest dla mnie zagadką. Edited March 4, 2011 by rafcio21 Quote Link to post Share on other sites
seger Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 rozwaliłeś sprezyne albo skrócić ja albo nową dac. Quote Link to post Share on other sites
white_pl Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 ...,a blaszkę wkładasz na miejsce tak ,żeby ząbek w rączce od przeładowania był między tym wycięciem w blaszce, a sama blaszka między body ,a rączką. możesz też przykręcić małą śrubką rączkę do blaszki - wtedy Ci nie wypadnie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts